Een voorbeeld motivatiebrief ziekenhuisapotheker. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede ziekenhuisapotheker motivatiebrief kunnen schrijven. Naast deze motivatiebrief vindt u ook een goed voorbeeld van een CV.

Advertentietip

Motivatiebrief ziekenhuisapotheker

Hans van der Hoven Gerarduslaan 78 3512 FJ Diemen

Stenra Apotheek Ziekenhuis Diemen
Wilhelmuslaan 48 2290 GT Diemen

Diemen, 10 juli 2021

Betreft: motivatie ziekenhuisapotheker

Geachte heer, mevrouw,

Ik stuur deze motivatiebrief omdat ik graag zou solliciteren naar de functie van ziekenhuisapotheker bij Stenra. Via deze weg wil ik jullie overtuigen van het feit dat ik de ideale kandidaat ben om deze functie te bekleden.

Mijn naam is Hans van der Hoven. Ik ben 27 jaar oud en ik ben geboren en getogen in Diemen. Afgelopen jaar heb ik mijn studie tot apotheker afgerond in Arnhem, en nu wil ik graag weer in mijn vertrouwde stad wonen en werken. Ik had dat al lang voordat ik klaar was met mijn studie besloten, en ik wist al die tijd ook al waar ik wilde werken. Namelijk bij Stenra. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik me thuis zal voelen bij jullie, en uiteraard lever ik een belangrijke bijdrage aan jullie groep.

De apotheek is voor mij namelijk een tweede thuis. Mijn vader, Frits van der Hoven, was jarenlang ziekenhuisapotheker bij Stenra, voordat hij 5 jaar geleden met pensioen ging. Ik kwam vaak over de vloer en ik zag hoe zeer mijn vader het naar zijn zin had. Dit was voor mij ook de reden om ziekenhuisapotheker te willen worden, en dit is nu de reden waarom ik zo graag bij jullie aan de slag wil gaan.

Ik ben net zo leergierig en accuraat als mijn vader, en gelukkig beschik ik ook over een gelijke dosis humor. Nu ik mijn diploma op zak heb en de nodige ervaring heb opgedaan als ziekenhuisapotheker, hoop ik snel een plek bij jullie te kunnen bekleden.

Ik hoop dat ik spoedig mag langskomen om elkaar te ontmoeten. Ik kijk ernaar uit om mijn motivatiebrief toe te komen lichten.

Met vriendelijke groet,

Hans van der Hoven 

Op zoek naar meer motivatiebrieven? kijk dan hier

Advertentietip