Een voorbeeld motivatiebrief kamermeisje. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede kamermeisje motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Lidia de Vries
Welkoopstraat 12
2569 KL Utrecht
Tel 06-25698975

Van de Valk Hotel Amersfoort
T.a.v. De heer Gerrit van der Valk
12569 KP Amersfoort

Utrecht 15 Maart 2021

Betreft: motivatiebrief kamermeisje

Geachte heer van de Valk,

Ik ben erg gemotiveerd om als kamermeisje binnen uw bedrijf te komen werken, bij deze ben ik zo vrij ben geweest om een motivatiebrief te schrijven. Ik hoop dat u aan de hand van deze motivatiebrief mij in gedachte houdt als er weer een functie vrij komt. Ik zou dan namelijk graag in aanmerking willen komen.

De afgelopen jaren heb ik bij verschillende bedrijven ervaring op kunnen doen als kamermeisje en heb dit altijd met veel plezier gedaan. Aangezien deze functie mij goed is bevallen, zou ik graag de kans krijgen om nog meer ervaring op te doen en mijn vaardigheden te verbeteren. Ik vind het namelijk erg uitdagend om deze functie zo goed mogelijk uit te oefenen en ik vind het dan ook erg leuk om te merken dat dit door verschillende klanten zeker gewaardeerd wordt.

Het contact met klanten spreekt mij erg aan en ik doe dan ook erg mijn best om mijn vaardigheden te verbeteren. Verder geeft het mij voldoening om het de klanten zo veel mogelijk naar hun zin te maken en ik werk altijd harder als ik merk dat ik zeker gewaardeerd wordt.

Verder gaat mijn voorkeur uit naar werken voor uw bedrijf vanwege het feit dat u erg goed bent voor uw werknemers. Daarbij spreken de bedrijfsactiviteiten en het beleid van uw bedrijf mij erg aan.

Zoals ik al eerder heb aangegeven in deze brief, hoop ik dat u mij niet vergeet en u contact met me op neemt, zodra er weer een vacature vrij komt. Zodat ik de kans krijg om hierop te kunnen solliciteren en hopelijk binnen uw bedrijf te werk kan worden gesteld.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

Lidia de Vries

Meer motivatiebrief voorbeelden kijk hier

Advertentietip