Een voorbeeld motivatiebrief warehousemanager. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede warehousemanager motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief warehousemanager

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Tijdens een persoonlijk gesprek gaf u aan dat u nog steeds op zoek bent naar een warehousemanager en dat ik het beste een motivatiebrief kon sturen om in aanmerking te komen voor deze brief. Om deze reden stuur ik dan ook deze brief.

De functie warehousemanager spreekt me erg aan omdat ik het een leuke uitdaging vindt om orde te scheppen in chaos en te zorgen dat alles in goede banen loopt. Verder vind ik het leuk om mensen te leiden en uiteindelijk het gewenste resultaat te bereiken. Deze functie leent zich daar perfect toe.
Al eerder heb ik gewerkt als warehousemedewerker, maar binnen het bedrijf waar ik werkte was er helaas geen plaats tot het doorgroeien als warehousemanager terwijl ik naar mijn mening wel voldoe aan alle vereisten om goed te functioneren binnen deze functie. Ik ben namelijk erg perfectionistisch, kan goed met computers omgaan, kan goed mensen aansturen en beschik over zeer veel doorzettingsvermogen.

Verder ben ik ook erg resultaatsgericht ik vind het dan ook belangrijk dat we een zo goed mogelijk resultaat bereiken. Ik rust niet tot ik tevreden ben met het resultaat. Verder ben ik erg flexibel en ben ik ook buiten kantoortijden beschikbaar.

Ik hoop dat u zich geroepen voelt om mij uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek waarin we kunnen bespreken wat we voor mekaar kunnen betekenen. Voor meer informatie over mijn arbeidsverleden, opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd verwijs ik u naar mijn bijgevoegde curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Advertentietip