Een voorbeeld motivatiebrief pianostemmer. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede pianostemmer motivatiebrief kunnen schrijven. Naast deze motivatiebrief vindt u ook een goed voorbeeld van een CV.

Advertentietip

Motivatiebrief pianostemmer

Andries van der Vloot Valkenierstraat 58 2984 WD Elst

Piano-atelier AKVO
Violenlaan 43 8634 HV Elst

Aalsmeer, 19 april 2021

Betreft: motivatie pianostemmer

Geachte heer, mevrouw,

Ik zou graag willen solliciteren naar de functie van pianostemmer bij AKVO. Middels deze brief wil ik aantonen dat mijn capaciteiten naadloos aansluiten op de functie-eisen die worden gesteld.

Om te beginnen zal ik iets over mezelf vertellen. Ik ben Andries van der Vloot, 46 jaar oud en geboren in Uden. Ik woon inmiddels al 16 jaar in Nijmegen, samen met mijn 2 dochters en mijn vrouw Anja. Ik kom zelf uit een muzikaal nest. Mijn moeder was pianist bij het Mitrella-orkest en in mijn jeugd was de piano altijd aanwezig in het dagelijkse leven.

Hoe zeer ik ook van de muziek van mijn moeder kon genieten, ik was toch meer geïnteresseerd in het instrument zelf. Mijn moeder heeft me destijds veel geleerd over de werking van de piano, maar om echt een expert te worden besloot ik de MBO opleiding pianotechnicus te gaan volgen. Nadat ik de opleiding had afgerond, ben ik bij verschillende bedrijven werkzaam geweest als pianostemmer.

Mijn laatste werkgever was Pianotechniek Van Aalst. Daar heb ik de afgelopen 4 jaar opdrachten van ontvangen. Toen ik bij Van Aalst begon, had ik elke dag meerdere klanten, maar de laatste periode liep dit aantal steeds verder terug. Omdat de opdrachten telkens minder werden, heb ik besloten mijn ervaring en kennis elders in te willen zetten.

Bij Piano-atelier AKVO hoop ik meer opdrachten binnen te krijgen. Ik zag dat jullie door heel Nederland opereren, en ik vind het erg leuk om op nieuwe plekken te komen. Zoals gezegd wil ik graag veel uren maken, dus ik ben zeer flexibel in mijn beschikbaarheid.

Ik hoop dat jullie een plek voor me hebben en ik zou graag laten zien wie ik ben in een kennismakingsgesprek.

Met vriendelijke groet,

Andries van der Vloot

Op zoek naar meer motivatiebrieven? kijk dan hier

Advertentietip