Een voorbeeld motivatiebrief telemarketeer. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede telemarketeer motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Pieter de Boer Hendrikskade 12 1234 AA Amsterdam

Flash Sales
Tuinpad 12 3564 AA Haarlem

Amsterdam, 16 november 2018

Betreft: motivatiebrief telemarketeer

Geachte heer, mevrouw,

Middels dit schrijven hoop ik u ervan te overtuigen dat ik een heel goede kandidaat ben om uw vacature op te vullen. Ik ben dan ook erg geïnteresseerd in een baan als telemarketeer binnen uw onderneming en ben zeker bereid om hiervoor bij te leren wanneer dit nodig is.

Mijn naam is Pieter de Boer, ik ben 29 jaar en ik woon in de hoofdstad met mijn vriendin. Al van jongs af aan werd mij verteld dat ik later vast heel succesvol zou worden met mijn stem, want ik kon praten als Brugman, zoals men dat noemde. Inmiddels ben ik er zelf inderdaad ook achter gekomen dat ik communicatief heel vaardig ben. Ik pas mij gemakkelijk en snel aan op de persoon waarmee ik het gesprek voer, waardoor ik vertrouwen kan wekken en ervoor kan zorgen dat het gesprek op een positieve manier wordt afgerond.

Binnen mijn opleiding heb ik alle vaardigheden aangeleerd die een goede verkoopmedewerker hoort te hebben. Ik ben enthousiast, gedreven, ambitieus en overtuigend. Ik ben een echte storyteller en ik denk dat dit zeker in mijn voordeel werkt.

Als medewerker van een telefonische klantenservice krijg ik de meest verschillende mensen aan de lijn. U kunt zich wellicht voorstellen dat lang niet alle klanten bellen met een tevreden gevoel. Het is mijn taak om deze mensen gerust te stellen en op de korte termijn te zoeken naar een passende oplossing voor het probleem. Dit gaat mij goed af, en ik beleef er plezier aan, maar ik merk toch dat ik liever mijn vaardigheden op het gebied van verkoop in zou zetten. Dit is dan ook precies de reden dat uw vacature mij zo aanspreekt.

Ik ben ervan overtuigd dat ik een goede kracht zou zijn binnen uw team. Ik heb veel ervaring met telefonisch contact en heb alle kennis op het gebied van verkoop in huis. Ik hoop dat u mogelijkheden voor mij ziet binnen uw onderneming. Ik kijk er zeer naar uit.

Met vriendelijke groet,

Pieter de Boer 

Advertentietip