Een voorbeeld motivatiebrief applicatie programmeur.Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede applicatie programmeur motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief applicatie programmeur

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via [eventueel naam] heb ik gehoord dat u op zoek bent naar een applicatie programmeur. Graag zou ik voor deze functie in aanmerking komen, aangezien ik al een tijdje op zoek ben naar een dergelijke baan. Het is mijn droom om mijn hobby programmeren tot mijn baan te maken, van jongs af aan ben ik hier al mee bezig. Ik hoop dat u mij deze kans wil geven.

Na mijn studie HBO ICT ben ik meteen gaan werken bij verschillende bedrijven als applicatie programmeur. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan, helaas waren dit allemaal tijdelijke vacatures. Wel heb ik veel ervaring op kunnen doen. Mijn specialisatie ligt op het gebied van PHP, ik heb hier regelmatig mee geprogrammeerd.
Verder ben ik bekend met OOP en MVC en heb ik ervaring met excel macro en Qlikview.

Ik ben erg resultaat- en klantgericht en ik hou dan ook niet op voordat ik het gewenste resultaat heb bereikt. Ik voel me dan ook verantwoordelijk voor het juiste resultaat en heb veel doorzettingsvermogen. Ik geef niet zomaar op. In mijn ogen is alles mogelijk met uitzondering van bepaalde grenzen. Ik zie het als een uitdaging om deze grenzen nog verder op te rekken en ook het onmogelijke mogelijk te maken op het gebied van applicatie beheer. Ook leer ik graag nieuwe technieken en ik sta dan ook open voor aanwijzingen en adviezen.

Ik heb dat u mij uitnodigt voor een oriënterend gesprek, zodat ik mijn motivatie nog verder kan toelichten. Voor meer informatie over mijn arbeidsverleden verwijs ik naar mijn curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV


Klik hier om 2 motivatiebrieven applicatie programmeur te downloaden

Klik hier voor de meest actuele IT Vacatures

Advertentietip