Een voorbeeld motivatiebrief liftmonteur . Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede liftmonteur motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief liftmonteur

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Tijdens het kennismakingsgesprek werd aangegeven dat het in mijn voordeel is als ik een motivatiebrief schrijf, vandaar dat ik heb besloten om deze brief te schrijven. Ik hoop dan ook dat deze brief bijdraagt aan uw besluit om mij uit te nodigen voor het volgende gesprek.

Ik zou graag als liftmonteur bij uw bedrijf werken, aangezien de werkzaamheden me erg aanspreken. Verder vind ik de combinatie van het werken in een team en het zelfstandig werken erg leuk. Ik vind het fijn om in een team te werken, maar ook het zelfstandig werken is voor mij geen enkel probleem. Ik neem graag de verantwoordelijkheid over mijn ergen werk en ben dan ook erg secuur in het werk dat ik aflever. Ik vind het belangrijk dat het goed is, vandaar dat ik ook liever er wat langer over doe om goed werk af te leveren in plaats van het af te raffelen. Daarbij levert afgeraffeld werk vaak alleen meer werk op.

Het probleemoplossende karakter van dit werk spreekt me ook aan. Ik vind het een uitdaging om storingen zo goed en snel mogelijk op te lossen. Het geeft me veel voldoening als ik eenmaal een storing heb opgelost waardoor de klant weer verder kan.

Verder zou ik graag bij jullie willen werken vanwege de sfeer die er hangt. Door de informele sfeer voelde ik me meteen thuis en heb ik het idee dat we zeker wel iets voor elkaar kunnen betekenen. Verder heb ik uit verhalen gehoord dat de werksfeer onder collega’s erg collegiaal is en er amper concurrentie bestaat tussen de verschillende collega’s. Ik vind een ontspannen werksfeer erg belangrijk en dus denk ik dat jullie het perfecte bedrijf zijn voor mij waar ik me zeker verder kan ontwikkelen en mijn kennis kan uitbreiden waardoor ik uiteindelijk nog meer voor jullie kan betekenen.

Ik hoop dat u na het lezen van deze brief ook de overtuiging heeft dat we zeker met elkaar verder in gesprek moeten. Verder zou ik graag de kans krijgen om het een-en-ander uit deze brief nader toe te lichten.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om twee motivatiebrieven liftmonteur te downloaden

Advertentietip