Een voorbeeld motivatiebrief klusjesman. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede klusjesman motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sander Felthuijs Dagmarstraat 21 3456 PP Lelystad

Klusbedrijf Bouwlust Lelystad
Bestevaertstraat 38 3457 TR Lelystad

Lelystad, 18 januari 2021

Betreft: motivatie klusjesman

Geachte heer, mevrouw,

Met het schrijven van deze sollicitatie- en motivatiebrief hoop ik u ervan te overtuigen dat ik de functie die u open heeft staan binnen uw onderneming naar verwachting kan vervullen.

Mijn naam is Sander Felthuijs, klusjesman in hart en nieren. Ik ben 39 jaar jong, echtgenoot van Marjanne en trotse vader van Tim (11) en Jort (9). Ik ontdekte al op jonge leeftijd dat ik later graag met mijn handen wilde gaan werken. Mijn vader was een echte klusjesman en in de weekenden mocht ik vaak met hem mee om hem te helpen bij zijn klusprojecten. Zo is het klussen mij eigenlijk met de paplepel ingegoten. In mijn vrije tijd doe ik niets liever dan klussen. Zijn er even geen klusjes in of om het huis te vinden? Dan ben ik regelmatig bij familie, vrienden of kennissen aan de slag. Daarnaast ga ik graag met mijn zoons voetballen in het park op de vrije zondagmiddag.

Tijdens mijn opleiding aan het MBO heb ik in totaal 8 maanden stage gelopen bij diverse klusbedrijven in de regio Den Haag. Hierbij heb ik veel ervaring mogen opdoen en ontdekte ik ook dat ik graag elke dag iets anders doe. Ik heb meerdere cursussen gevolgd, waardoor mijn kwaliteiten breed verspreid zijn. Deze kwaliteiten en vaardigheden heb ik jarenlang goed kunnen benutten binnen mijn functie als klusjesman bij mijn laatste werkgever.

Het is dan ook spijtig dat ik dat bedrijf heb moeten verlaten, echter, ik kijk ook uit naar een nieuwe uitdaging in deze heel nieuwe regio waarin ik terecht ben gekomen. Ik denk dat ik voor uw onderneming een goede kandidaat ben doordat ik een zee aan ervaring en verschillende vaardigheden meebreng. Ik werk uitstekend zelfstandig, maar functioneer ook goed in een team.

Samenwerken vind ik prettig. Toch weet ik ook alle creativiteit boven te halen wanneer ik alleen aan een klus werk. Mijn doel is om klanten tevreden te stellen en hier zet ik mij dagelijks graag voor in.

Ik hoop dat u mij een kans wilt geven om mijn sollicitatie persoonlijk verder toe te lichten.

Met vriendelijke groet,

Sander Felthuijs

Bijlage CV

Bent u op zoek naar nog meer motivatiebrief voorbeelden? klik dan hier voor nog meer motivatiebrieven

Advertentietip