Een voorbeeld motivatiebrief douaneambtenaar. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede douaneambtenaar te kunnen schrijven. Naast deze motivatiebrief vindt u ook een goed voorbeeld van een CV.

Advertentietip

Hedwig de Bruin
Lelieveld 81
1591 PS Assen

Naam bedrijf
Adresgegevens

Assen, 27 februari 2021

Betreft: motivatiebrief douaneambtenaar

Geachte heer, mevrouw,

Altijd al heb ik het interessant gevonden om na te gaan wat er naar Nederland komt vanuit andere landen. Daarvoor ben ik de opleiding gaan volgen voor douaneambtenaar en ik ben geslaagd! Vanuit de praktijk heb ik al veel mogen ontdekken, maar dat smaakt naar meer! Ik ben op zoek naar een leuke functie als douaneambtenaar binnen uw bedrijf.
Door deze motivatiebrief wil ik me graag laten weten dat ik de juiste persoon voor uw bedrijf bent.

In het kort even wat over mezelf, ik ben 34 jaar, woon samen in Assen met mijn vriend en heb net mijn opleiding als douaneambtenaar afgerond. Gedurende mijn stages heb ik ervaring op gedaan met het controleren van ladingspapieren en opslagadministraties, het verzegelen van ladingen en het in orde maken van de nodige papieren. Daarnaast heb ik ervaring met het controleren van bagage op verboden goederen en ik weet hoe een proces verbaal opgemaakt moet worden.

Dankzij mijn ervaring weet u nu al wat u aan mij heeft, maar ik ben altijd bereid om een extra opleiding of cursus te volgen, zodat ik als douaneambtenaar nog breder inzetbaar ben binnen uw organisatie. Ik ben erg praktisch ingesteld, werk overzichtelijk en ben ondernemend. Daarom ben ik van mening dat ik echt een goede aanwinst ben voor uw organisatie.

Ik hoop dat we op korte termijn een persoonlijk sollicitatiegesprek kunnen voeren, ik wacht op uw berichtje.

Met vriendelijke groet,

Hedwig de Bruin

Bijgevoegd CV

Op zoek naar meer motivatiebrieven? klik dan hier

Advertentietip