Een voorbeeld motivatiebrief helpdeskmedewerker. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede helpdeskmedewerker motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief helpdeskmedewerker

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via familie heb ik vernomen dat u nog op zoek bent naar een ervaren helpdeskmedewerker. Graag zou ik voor deze functie in aanmerking willen komen aangezien ik deze functie al jaren ambieer. Eerder heb ik al als helpdeskmedewerker gewerkt, maar door omstandigheden was ik helaas genoodzaakt om een andere baan te zoeken. Ik hoop dat deze motivatiebrief u aanzet om mij uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.

Een aantal jaren geleden heb ik een diploma voor IT behaald aan de HBO. Ook heb ik een certificaat voor ITIL. Ik ben met deze papieren meteen aan de slag gegaan als helpdeskmedewerker en dat is me altijd goed bevallen. Helaas moest ik door persoonlijke omstandigheden verhuizen en heb ik deze baan op moeten zetten. Ik heb daarna nog wel een baan kunnen vinden in de IT-branche, maar helaas niet meer als helpdeskmedewerker. Graag zou ik de kans krijgen om weer als helpdeskmedewerker aan de slag te gaan.

De functie helpdeskmedewerker is mij altijd goed bevallen omdat ik het erg leuk en uitdagend vind om mensen zo goed mogelijk te helpen. Door de vele ervaring die ik in mijn vorige baan als helpdeskmedewerker heb opgedaan zijn mijn communicatievaardigheden goed ontwikkeld. Verder heb ik veel geduld en ben ik erg klantgericht. Ik vind het dan ook uitermate belangrijk om mensen zo goed mogelijk te helpen.

Ik hoop dat ik uw interesse heb gewekt door middel van deze brief en u mij uitnodigt voor een gesprek waarin ik mijn motivatie nogmaals naar voren kan laten komen. Als u meer informatie wil hebben over mijn arbeidsverleden verwijs ik u naar mijn curriculum vitae. Hier kunt u ook verschillende referenties vinden.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven helpdeskmedewerker te downloaden

Advertentietip