Een voorbeeld motivatiebrief operator. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede operator motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief operator

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Enige tijd geleden ben ik uw bedrijf tegen gekomen in de krant. Hierbij spraken de bedrijfsactiviteiten mij erg aan en graag zou ik dan ook een onderdeel willen worden van uw bedrijf. Om deze reden heb ik besloten mij aan te bieden als operator binnen uw bedrijf door middel van deze motivatiebrief. Ik hoop dan ook dat u net zo enthousiast wordt over mij als dat ik het ben over uw bedrijf.

Ik ben van mening dat ik een mooie aanvulling zou vormen voor uw bedrijf door mij enthousiasme, opleiding en jarenlange ervaring binnen andere bedrijven. Als aanvulling daarop heb ik ook verschillende certificaten behaald met het idee om nog meer kennis te krijgen van productieprocessen en kwaliteitssystemen.

Behalve de kennis die ik de komende jaren heb vergaard als operator heb ik ook veel andere kwaliteiten die een toegevoegde waarde vormen. Ik werk namelijk graag hard en vind het dan ook niet erg om mijn handen uit de mouwen te steken. Verder heb ik ervaring met het leiding geven aan een klein team, mijn communicatievaardigheden zijn dan ook goed ontwikkeld. Ik kan goed duidelijk maken wat er moet gebeuren en hoe dat moet gebeuren. Ik ben erg resultaatgericht en ik ga dan ook net zolang door totdat ik het gewenste resultaat bereik.

Ik hoop dat u er ook van bent overtuigd dat ik een toegevoegde waarde zou kunnen vormen binnen uw bedrijf en u me uitnodig voor een persoonlijk gesprek. Voor meer informatie omtrent mijn achtergrond verwijs ik u naar mijn curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven operator te downloaden