Een voorbeeld motivatiebrief visser binnenwateren. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede visser binnenwateren motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief Visser binnenwateren

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Graag zou ik in aanmerking willen komen voor de functie van Visser binnenwateren. Ik zou namelijk graag van mijn hobby mijn werk maken. Ik heb al verschillende cursussen gevolgd die zeker van pas zouden komen en ik ben uiteraard ook bereid om kennis verder uit te breiden.
Door het volgen van verschillende cursussen en mijn praktijkervaring ben ik van mening dat ik voor u een echte aanwinst ben.

Daarbij zou deze functie voor mij geweldig zijn, aangezien ik van mijn hobby mijn werk kan maken door u te helpen met het in de hand houden van de vispopulatie. Daarbij vind ik het leuk om leiding te geven aan andere vissers en hun ook wat bij te leren indien dat nodig is. Ik vind het namelijk erg leuk om mijn kennis aan andere over te brengen in de hoop dat ze hierdoor betere vissers worden.

Uiteraard ben ik me ervan bewust dat deze functie niet alleen maar vissen inhoudt, maar ook dat vind ik juist zo leuk aan deze functie. De afwisseling en het voorbereiden van het vissen en het geven van leiding. Ook het nemen van beslissingen is iets wat ik graag doe, op deze manier heb ik namelijk het gevoel dat ik ook iets positiefs toe voeg aan het team. Ook vind ik het leuk om met allerlei mensen te werken en zijn mijn communicatieve vaardigheden goed ontwikkeld.

Ik zie dit dan ook als een echte uitdaging en hoop dat u mij zeker deze kans kunt en wilt geven zodra er een functie vrijkomt.
Voor meer informatie over mij en mijn kwaliteiten moet ik u verwijzen naar het bijgevoegde lijstje van referenties. Hier kunt u verschillende contactadressen vinden met telefoonnummers, waar u contact mee op kunt nemen als u nog vragen heeft over mijn kwaliteiten.

Verder ben ik ook zo vrij geweest om mijn Curriculum Vitae bij te voegen, zodat u een beter idee krijgt over mijn arbeidsverleden.
Ik hoop dat ik snel iets van u verneem.
Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om 2 motivatiebrieven visser binnenwateren te downloaden

Advertentietip