Een voorbeeld motivatiebrief tegelzetter .Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede tegelzetter motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief tegelzetter

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Hierbij stuur ik u een motivatiebrief aan de hand van ons gesprek op de banenmarkt. Hierbij gaf u aan dat u regelmatig op zoek bent naar tegelzetters die flexibel zijn en ervaring hebben. Aan beiden criteria voldoe ik.

Enkele jaren geleden heb ik mijn mbo diploma niveau 3 gehaald als tegelzetter. Daarna ben ik een aantal jaar gaan werken bij het bedrijf waar ik mijn eindejaar stage heb gelopen. Nadat bleek dat zij me de uitdaging niet konden bieden waar ik zo naar verlangde heb ik besloten om verder te kijken. Ik heb ondertussen bij verschillende bedrijven gewerkt, maar door de economische crisis waren ze vaak genoodzaakt me te laten gaan. Om deze reden en ik dan ook op het moment werkeloos en zoek ik nog steeds een leuke uitdagende baan.

Tijdens ons gesprek op de banenmarkt kreeg ik het idee dat u mij de baan waar ik naar op zoek ben wel kon bieden. U gaf aan dat u een gevarieerde baan te bieden had, doordat u op verschillende bouwen projecten had. Door mijn jarenlange ervaring is dit voor mij geen enkel probleem. Ook ben ik heel erg flexibel en vind ik het niet erg om lange dagen te maken of in de avonden en weekenden te werken.

Ik ben een erg hardwerkende werknemer en ik vind het dan ook niet erg om wat langer te moeten blijven als de werkzaamheden nog niet helemaal afgerond zijn. Ook ben ik erg klantvriendelijk en representatief.

Aangezien ik ervan overtuigd ben dat wij een goede aanvulling op elkaar vormen, hoop ik u hiervan ook te kunnen overtuigen. Ik hoop deze kans dan ook te krijgen in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier voor meer gratis motivatiebrief voorbeelden.

Advertentietip