Een voorbeeld motivatiebrief demonstratrice.Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede demonstratrice motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief demonstratrice

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Door regelmatig uw bedrijf te bezoeken is mij opgevallen dat u nog geen gebruik maakt van een demonstratrice. Dat terwijl een demonstratrice goed kan helpen bij de verkoop van producten. Ik wil graag uw bedrijf naar een hoger level tillen en daarom mezelf aanbieden als demonstratrice voor een paar uurtjes per week.

Al eerder heb ik veel promotie werk gedaan voor een soortgelijke producten. Ik heb dan ook veel kennis van de producten die u aanbiedt. Verder ben ik uiteraard bereid mijn kennis omtrent deze producten nog verder uit te breiden.
In het verleden heb ik veel ervaring opgedaan met het promoten van bepaalde producten. Mijn communicatieve vaardigheden en de kennis rondom promoten zijn dus goed ontwikkeld en zeker een aanwinst voor uw bedrijf. Ik ben erg goed op de hoogte van verschillende promotietechnieken.

Verder omschrijf ik mezelf als iemand die erg gemotiveerd en overtuigend is. Ik beschik over goede communicatieve vaardigheden en heb dan ook geen moeite met het in contact komen met mensen en deze te overtuigen van de toegevoegde waarde van bepaalde producten. Door deze ontwikkelde vaardigheden merk ik ook op tijd wanneer ik te ver ga. Ik ben erg klantvriendelijk en representatief voor uw bedrijf. Ik heb veel doorzettingsvermogen, waardoor ik me niet zomaar in de hoek laat zetten als mensen niet meteen geïnteresseerd blijken te zijn.

Ik hoop dat deze brief u heeft overtuigd van mijn toegevoegde waarde voor uw bedrijf en u me verder uitnodigt voor een persoonlijk gesprek waarin ik mijn motivatie nader toe kan lichten.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Advertentietip