Een voorbeeld motivatiebrief database ontwerper.Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede database ontwerper
motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief database ontwerper

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Op het internet ben ik uw vacature tot database ontwerper tegen gekomen. Graag zou ik hiervoor in aanmerking willen komen, vandaar dat ik heb besloten om deze motivatiebrief op te stellen en te versturen.

Tijdens mijn stages voor het hbo ICT heb ik al bij verschillende bedrijven stage gelopen. De stage als database ontwerper beviel me hierbij het meest en graag zou ik dan ook de kans willen krijgen om mijn vaardigheden rondom database ontwerper verder te ontwikkelen. Ik vind het erg leuk om databases te verbeteren of helemaal op te bouwen.
Ik heb ervaring met het onderhouden, ontwikkelen en optimaliseren van databases. Ik weet veel van programmeren, de kennis die ik hiervan heb gebruik ik regelmatig bij het ontwerpen van nieuwe databases.

Ik ben erg nauwkeurig in mijn werk en ik vind het dan ook belangrijk om de databases netjes of te werken. Ik zorg er dan ook altijd voor dat er zo min mogelijk bugs in zitten. Als ik bugs tegen kom herstel ik deze zo snel mogelijk. Ik kan goed tegen stress en vind het dan ook geen enkel probleem om met een deadline te werken. Het liefst werk ik in teamverband zodat ik kan brainstormen met mijn andere teamgenoten en onderlinge kennis kan uitwisselen.

Ik hoop dat u door middel van deze brief u geroepen voelt om me uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Indien u meer informatie wil over mijn opleidingen, cursussen en werkverleden verwijs ik u naar mijn bijgevoegde curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV
Klik hier om 2 motivatiebrieven database ontwerper te downloaden

Advertentietip