Een voorbeeld motivatiebrief programmeur .Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede programmeur motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief programmeur

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Aan de hand van ons kennismakingsgesprek heeft u mijn gevraagd om mijn motivatie voor de functie programmeur nogmaals op papier te zetten, dus vandaar dat ik u deze brief stuur.

Ik zou graag voor deze functie in aanmerking willen komen omdat ik het erg leuk en uitdagend vind om computers optimaal te programmeren. Door verschillende stages die ik heb doorlopen tijdens mijn opleiding heb ik al enige ervaring in het programmeren voor klanten. Dit is mij erg goed bevallen omdat ik het erg leuk vind om samen met klanten vast te stellen wat voor hun het beste werkt en dit ook in de praktijk te brengen. Ik ben dan ook erg klantgericht en mijn communicatievaardigheden zijn goed ontwikkeld.

Verder heb ik veel kennis door mijn opleiding, maar ook door verschillende bijbaantjes die ik heb gehad tijdens mijn studie met betrekking tot Java, ASP, C# (C-Sharp), MS SQL en HTML. Graag zou ik mijn kennis in de toekomst met betrekking tot PHP wel verder uit willen breiden.
Ik vind het erg leuk om met een team samen te werken en sta dan ook open voor ideeën en meningen van andere personen. Ik ben van mening dat je ook erg veel kunt leren door samen te werken en je vaardigheden hierdoor flink kunt verbeteren. Met zijn tweeën weet je bijvoorbeeld al meer dan alleen.

Ik hoop dat ik door middel van deze motivatiebrief u heb kunnen overtuigen van mijn geschiktheid voor de openstaande functie en u me uitnodigt voor het volgende gesprek.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven programmeur te downloaden

Advertentietip