Een voorbeeld motivatiebrief stratenmaker .Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede stratenmaker motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief stratenmaker

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via [naam van de persoon waarvan je de informatie hebt] heb ik gehoord dat u op zoek bent naar een stratenmaker met veel ervaring. Aangezien ik op zoek ben naar een werkgever en ik voldoe aan de gevraagde informatie heb ik besloten een motivatiebrief te schrijven.

Ik heb al meer dan tien jaar ervaring in dit vak en ben dan ook al jong begonnen met werken. Door alle ervaringen die ik deze tien jaar heb opgedaan kan ik zelfstandig aan de hand van bestratingstekeningen straten aanleggen. Ik ben erg goed in het meten en uitzetten van tegels, dit zullen mijn referenties beamen.
Mijn CVA is nog een aantal jaar geldig en ook ben ik in bezit van een rijbewijs. Het is voor mij dus geen enkel probleem om op projecten te worden ingezet die wat verder van de deur zitten. Ik heb geen typische van 9 tot 5 mentaliteit waardoor ik het ook niet erg vindt om s’avonds of in de weekenden te werken.

Ik vind het belangrijk om kwalitatief goed werk af te leveren, om dit voor mekaar te krijgen ben ik dan ook zeer zorgvuldig en nauwkeurig. Ik doe liever iets langer over mijn werk, dan werk af te leveren wat kwalitatief erg tegenvalt.

Ik ben ervan overtuigd dat ik een aanvulling kan zijn bij uw team dat u al in dienst heeft. Ik hoop dan ook dat u mij uitnodigt voor een persoonlijk gesprek waarin we kunnen kijken wat we voor mekaar kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om 2 motivatiebrieven stratenmaker te downloaden

Advertentietip