Een voorbeeld motivatiebrief zomerschool docenten. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede zomerschool docenten motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Motivatiebrief zomerschool docenten

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief zomerschool docenten

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

In uw vacature heeft u aangegeven dat het een pluspunt is als mensen een motivatiebrief schrijven. Vandaar dat ik heb besloten om een motivatiebrief te schrijven in plaats van een sollicitatiebrief, aangezien ik erg gemotiveerd ben en dus dolgraag in aanmerking wil komen voor deze functie. Ik hoop dan ook dat u mij deze kans wilt geven en u mij dus uit nodigt voor een persoonlijk gesprek.

Graag zou ik voor deze functie in aanmerking willen komen, omdat ik graag werk met kinderen die wat leerproblemen hebben. Graag wil ik deze kinderen er weer bovenop helpen door ze wat extra stof te onderwijzen in de hoop dat ze de stof op zullen pakken en uiteindelijk weer mee kunnen doen met hun medeleerlingen, waardoor ze niet hoeven te blijven zitten. Vooral op deze jongen leeftijd kan dit enorme littekens achterlaten die vaak niet nodig zijn als je een kind wat extra aandacht geeft.

Verder zou ik graag voor uw organisatie werken, aangezien ik achter de visie van uw bedrijf sta. Verder spreken de bedrijfsactiviteiten mij erg aan, bijvoorbeeld het aanbieden van het volgen van extra zomercursussen, waardoor de kinderen een extra kans krijgen om weer mee te kunnen doen.

Ik heb begrepen dat er onderling een informele sfeer heerst en dat spreekt me erg aan. Ook heb ik vernomen dat het team erg hecht is, dit is ook iets wat me erg aanspreekt. Ik werk namelijk graag in teamverband, aangezien ik van mening bent dat je met meerdere mensen meer kunt bereiken dan in je eentje.

Ik hoop dat u ik u kunnen overtuigen van mijn motivatie en u mij uitnodigt voor een kennismakingsgesprek. Indien u graag wat meer achtergrond informatie over mij wilt hebben, verwijs ik u mijn het bijgevoegde curriculum vitae. Hier kunt u niet alleen gegevens vinden met betrekking tot mijn arbeidsverleden, maar ook gegevens van enkele referenties met hun contactgegevens erbij.
U kunt dan indien u dat wenst contact met ze opnemen.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

Klik hier om twee motivatiebrieven zomerschool docenten te downloaden

Advertentietip