Een voorbeeld motivatiebrief gehandicaptenzorg. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede gehandicaptenzorg motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief gehandicaptenzorg

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via het internet heb ik vernomen dat u op zoek bent naar een medewerker gehandicaptenzorg. Ik heb de vacature op mijn gemak gelezen en hierbij viel mij op dat de functieomschrijving precies overeenkomt met hetgeen waar naar ik op zoek ben.

De functie, zoals omschreven in de vacature, spreekt mij erg aan doordat ik al enige tijd op zoek ben naar een functie waarbij ik mijn kennis en ervaring als begeleider in de praktijk kan brengen en deze verder kan uitbreiden. Ik vind het erg leuk om gehandicapten goed te begeleiden, zodat ze zolang mogelijk op zichzelf kunnen blijven wonen en hun te motiveren om verder te ontwikkelen. Daarbij vind ik het leuk om samen met deze mensen op zoek te gaan naar passende oplossingen voor problemen.

In het verleden heb ik al gewerkt als woonbegeleider van een kleine groep bijzondere mensen, waarbij ik regelmatig een evaluatierapport moest schrijven hoe het ging en wat er eventueel verbeterd kon worden. Hetgeen wat me erg in deze functie aansprak was het contact met deze mensen en graag zou ik dat nu weer willen hebben.

Ik hoop dat u mij de kans wil geven mijn vaardigheden en kennis omtrent het begeleiden van gehandicapten verder uit te breiden. Graag zou ik worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, waarbij ik de kans krijg nog verder toe te lichten waarom deze functie perfect bij mij past.
In mijn curriculum vitae kunt u nog verschillende adressen vinden met referenties waar ik eerder heb gewerkt.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV
Klik hier om 2 motivatiebrieven gehandicaptenzorg te downloaden

Advertentietip