Een voorbeeld motivatiebrief lasser .Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede lasser motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief lasser

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Naar aanleiding van een gesprek dat ik met u heb gevoerd over uw lasbedrijf, zou ik graag binnen uw bedrijf aangesteld willen worden als lasser. Uit dit gesprek bleek dat u al enige tijd op zoek bent naar een goede lasser en dus heb ik besloten een motivatiebrief te schrijven.

Op het moment werk ik in de groenvoorziening, omdat ik geen andere baan kon vinden nadat het vorige bedrijf waar ik heb gewerkt failliet is gegaan. Oorspronkelijk ben ik opgeleid als lasser en graag zou ik dan ook weer de kans krijgen om dit werk weer uit te voeren. Ik heb dit jaar tien jaar met veel plezier uitgevoerd.
Ik ben van mening dat ik prima geschikt bent om bij uw bedrijf te werken door mijn jarenlange ervaring in dit vakwerk, maar ook door mijn LTS-diploma en de certificaten die ik erbij heb gehaald. Een paar voorbeelden van certificaten waar ik tot nu toe veel plezier van heb gehad zijn, 6G certificaat voor mig/mag en elektrode. Voor meer informatie over mijn papieren verwijs ik u naar mijn cv.

Ik zou mezelf typeren als iemand die hard werkt en erg gemotiveerd is in zijn werk. Ik vind het erg belangrijk om kwalitatief werk af te leveren en doe daar dan ook erg mijn best op. Ik kan goed in een team werken, maar alleen werken vind ik ook niet erg. Ik ben erg zelfstandig en heb erg veel plezier in mijn werk.

Graag zou ik worden uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek, waarbij ik mijn motivatie nog verder kan toelichten.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven lasser te downloaden

Advertentietip