Een voorbeeld motivatiebrief werkvoorbereider. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede werkvoorbereider motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief werkvoorbereider

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Verschillende keren ben ik een vacature van uw bedrijf tegengekomen in de krant en heb ik daarop gereageerd. Helaas heeft dit nooit geleid tot het gewenste resultaat, aangezien de vacature iedere keer vervuld bleek te zijn.

Vijf jaar geleden heb ik mijn HTS-opleiding richting Werktuigbouwkunde afgerond, daarna ben ik gaan werken bij het huidige bedrijf waar ik nu nog steeds werk. Aangezien ze hier verder geen uitdagingen meer voor me hebben, is het tijd geworden om verder te kijken.
Ik ben van mening dat uw bedrijf mij wel de nodige uitdaging kan bieden, aangezien u een kleiner bedrijf heeft. Hierdoor zullen de werkzaamheden stukken uitgebreider en afwisselender zijn.

Ik omschrijf mezelf als een persoon die veel verantwoordelijkheid kan nemen en erg nauwkeurig is in zijn werk. Als iets niet naar mijn zin is, ga ik net zo lang door tot het wel naar mijn zin is. Mijn communicatievaardigheden zijn goed ontwikkeld door de vele ervaringen op de werkvloer met andere collega’s. Hierdoor sta ik ook stevig in mijn schoenen en laat ik me niet zomaar aan de kant zetten. Ik vind het erg belangrijk dat de mensen waar ik mee werk, een team vormen en doe er dan ook alles aan om dat gevoel te ontwikkelen. Verder ben ik erg flexibel en ik heb er dan ook geen moeite mee om af en toe over te werken. Ook in het weekend door werken is voor mij geen enkel probleem.

Graag zou ik in een persoonlijk gesprek verder toelichten wat ik denk toe te voegen aan uw bedrijf, ik hoop dan ook dat u mij die kans geeft.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven werkvoorbereider te downloaden

Advertentietip