Een voorbeeld motivatiebrief taxi chauffeur. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede taxi chauffeur motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief taxi chauffeur

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Aangezien u regelmatig op zoek bent naar taxi chauffeurs wil ik graag middels deze brief aan u kenbaar maken dat ik erg geïnteresseerd ben in een zodanige functie bij uw bedrijf. Ik heb al enige jaren ervaring als taxi chauffeur, maar ben toe aan een nieuwe uitdaging. Aangezien u bedrijf meer te bieden heeft dan het bedrijf waar ik nu werkzaam ben, zou ik graag in aanmerking willen komen als taxi chauffeur binnen uw bedrijf.

De functie taxi chauffeur heb ik altijd met veel plezier uit geoefend doordat het erg afwisselend werk is. Verder vind ik het erg leuk om in contact te komen met allerlei mensen uit verschillende milieus. Door mijn jarenlange ervaring kan ik ook goed met verschillende soorten mensen omgaan en beleef ik hier veel plezier aan. Behalve Nederlands beheers ik ook Duits en Engels , waardoor het ook geen probleem is om mensen die de Nederlandse taal niet machtig zijn te woord te staan.

Verder ben ik ook in bezit van de gewenste papieren en ben ik uiteraard bereid om nog meer papieren bij te halen als dit nodig mocht blijken te zijn. Ook ben ik erg flexibel, in de avond, tijdens feestdagen of in het weekend werken is voor mij dan ook geen enkel probleem.

Ik hoop dat ik middels deze motivatiebrief uit wordt genodigd voor een kennismakingsgesprek en u me de kans wil geven om mijn kwaliteiten aan u te bewijzen. Omtrent mijn werkverleden verwijs ik u naar het bijgevoegde curriculum vitae. Hier kunt ook verschillende referenties vinden met contact gegevens.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om 2 motivatiebrieven taxi chauffeur te downloaden

Advertentietip