Een voorbeeld motivatiebrief juridisch medewerker. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede juridisch medewerker motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief juridisch medewerker

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

In de krant van {dag en datum} heb ik gelezen dat u op zoek bent naar een juridisch medewerker. Graag zou ik voor deze functie in aanmerking willen komen, vandaar dat ik heb besloten deze motivatiebrief te schrijven.

Onlangs heb ik mijn mbo-studie tot juridisch medewerker afgerond en wil ik graag mijn opgedane kennis in de praktijk brengen en verder uitbreiden. De werkzaamheden die u in de vacature omschrijft spreken mij erg aan, aangezien ik het erg leuk vind om juridische vraagstukken op te lossen.
Al eerder heb ik in een soort gelijke omgeving gewerkt door middel van de stage die ik heb gelopen. Deze stage heb ik met succes afgerond, maar helaas was er geen ruimte tot een vaste baan. De sfeer en het werk heeft me altijd aangesproken en ik zou dan ook graag de mogelijkheid krijgen om me verder te ontplooien met betrekking tot dit werk.

Als ik mezelf zou moeten zou ik mezelf omschrijven als iemand die houdt van een uitdaging. Ik vind het leuk om uitgedaagd te worden en mezelf verder te ontwikkelen. Verder heb ik veel doorzettingsvermogen, waardoor ik niet zomaar op geef en geneigd ben om af en toe door te draven. Verder ben ik erg precies en klantgericht. Ik hecht er belang aan dat de klant tevreden is met het werk dat ik heb verricht.

Graag zou ik worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek waarin ik verder kan toelichten waar ik van mening ben dat ik geschikt ben voor de functie. Indien u wat meer achtergrond informatie van mij wil, verzoek ik u mijn bijgevoegde curriculum vitae door te lezen.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven juridisch medewerker te downloaden

Advertentietip