Een voorbeeld motivatiebrief asfaltafwerker. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede asfaltafwerker motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief asfaltafwerker

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Ik ben erg gemotiveerd om in dienst te gaan als asfaltmedewerker, vandaar dat ik heb besloten om deze motivatiebrief te schrijven. Ik hoop dat ik u ook kan motiveren om mij uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek, waarin ik mijn motivatie nader met u kan bespreken.
De functie sprak mij met name aan vanwege het feit dat ik al jaren als asfaltmedewerker heb gewerkt en dit altijd met veel plezier heb gedaan. Helaas oefen ik deze functie op het moment niet meer uit, vanwege economische redenen. Het bedrijf kon me helaas niet meer in dienst hebben, sinds die tijd ben ik op zoek naar een vergelijkbare functie.

Hetgeen me zo erg aanspreekt in deze functie is de afwisseling en het werken in een hecht team. Het werk blijft me aanspreken aangezien je niet iedere dag hetzelfde doet. De taken worden bij de meeste bedrijven gerouleerd, waardoor je ook regelmatig weer iets anders kunt doen. Hierdoor kun je ook je vaardigheden verbeteren en krijg je meer ervaring in alle facetten van de functie asfaltafwerker. Verder vind ik het erg leuk om in een team te werken en aangezien je er iedere dag mee werkt, is mijn ervaring ook dat je op den duur vrij hecht met elkaar wordt. Dit groepsgevoel heeft me altijd getrokken en ik hoop dan ook dat ik het deze keer weer treft.

Al eerder heb ik ooit uitgeleend gezeten bij uw bedrijf en dat is me altijd goed bevallen. De sfeer met collega’s onderling was in mijn ervaring zeer goed en ik zou dan ook graag een deel uit willen maken van jullie team.

De combinatie van gezelligheid en hard werken is juist hetgeen waar ik naar op zoek ben. Ik hoop dan ook dat u mij de kans wilt geven om een deel te worden van uw team en u mij uitnodig voor een nader gesprek. Ik ben zo vrij geweest om mijn Curriculum Vitae toe te voegen met een lijst van referenties.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

 

Advertentietip