Een voorbeeld motivatiebrief beveiliger.Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede beveiliger
motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief beveiliger

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Op uw site heb ik gezien dat u binnenkort weer op zoek zult gaan naar een beveiliger. Als het zo ver is, hoop ik dat u ook mij uitnodigt voor een persoonlijk gesprek, vandaar dat ik zo vrij ben om deze motivatiebrief naar u te versturen.

Enkele jaren geleden heb ik mijn papieren als beveiliger gehaald en sinds die tijd heb ik met veel plezier gewerkt bij verschillende bedrijven. Wegens bedrijfseconomische redenen ben ik helaas weer werkeloos geworden en ik zou dan ook graag weer de kans krijgen om weer aan het werk te gaan. Ik hoop dat uw bedrijf mij deze kans wil en kan geven.

Ik ben van mening dat ik een echte toevoeging kan zijn voor uw bedrijf door mijn ervaring en flexibiliteit. Het is voor mij namelijk geen enkel probleem om onregelmatige diensten te draaien of in de weekenden te werken. Mijn voorkeur gaat wel uit naar een fulltime baan, maar ik ben eventueel ook bereid om wat minder uren te werken als dat zo uit komt. Ik ben inzetbaar bij allerlei bedrijven door mijn representatieve uiterlijk. Verder ben ik erg klantgericht en resultaatgericht, ik vind het belangrijk om de klant tevreden te stellen.

Ik hoop dat ik door middel van deze brief uw interesse heb kunnen opwekken en u me uitnodigt voor een kennismakingsgesprek. Voor meer achtergrond informatie verwijs ik u naar mijn curriculum vitae, daar kunt u ook verschillende referenties vinden van bedrijven waar ik voorheen heb gewerkt.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV
Klik hier om 2 motivatiebrieven beveiliger te downloaden

Klik hier voor de meest actuele vacatures

Advertentietip