Een voorbeeld motivatiebrief grafdelver . Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede grafdelver te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adriaan van der Heuseveldt Zwaluw 28 4321 KF Groningen

Slootweg Begraafplaats Dienstverlening
T.a.v Dhr Koolen
Duinhoven 71 4322 LP Groningen

Groningen, 18 januari 2021

Betreft: motivatiebrief grafdelver

Geachte heer Koolen,

Graag wil ik u overtuigen dat ik een geschikte kandidaat ben voor de functie van grafdelver bij Slootweg Begraafplaats Dienstverlening in Groningen. Middels deze motivatiebrief vertel ik u graag meer over wie ik ben en waarom ik een goede kandidaat ben voor de functie.

Mijn naam is Adriaan van der Heuseveldt en ik ben 52 jaar oud. Ik ben trotse vader van twee zoons en een dochter. Mijn kinderen zijn alle drie al uitgevlogen en een half jaar geleden mocht ik voor het eerst opa worden. In mijn vrije tijd speel ik graag een potje darts met een leuke vriendengroep en ik reserveer wekelijks een gezellige dag met mijn kinderen en schoonkinderen om leuke spelletjes te doen. Ik ben een echt familiemens.

Na de middelbare school ben ik bij Begraafplaats De Zonnebloem in Groningen gaan werken. Hier werkte mijn vader ook en hij heeft me alle kneepjes van het vak geleerd. Uiteindelijk moest ik op eigen benen leren staan en ben ik voor een gemeentelijke begraafplaats gaan werken als grafdelver. Ik zorgde voor het gereedmaken van nieuwe graven en na de ceremonie was ik verantwoordelijk voor het sluiten van de graven. Later kreeg ik hier de verantwoordelijkheid bij om overblijfselen na afloop van de verhuurtermijn van de graven naar de vuilverbranding te brengen. Later werd er een knekelput op de begraafplaats zelf gerealiseerd, waardoor deze taak kwam te vervallen.

Vorig jaar heb ik mijn laatste diensten aan deze gemeentelijke begraafplaats verleend. Wegens onvoldoende ruimte worden er geen nieuwe begrafenissen meer uitgevoerd op de betreffende begraafplaats. Hierdoor is mijn functie komen te vervallen en daarom ben ik nu op zoek naar een nieuwe werkgever die mij een soortgelijke functie aan kan bieden. Zo ben ik bij u terecht gekomen.

Ik denk dat ik een uitstekende kandidaat voor de functie ben, doordat ik een jarenlange ervaring op heb gebouwd. Ik werk flexibel, zelfstandig en respectvol. Graag zou ik eens bij u langskomen voor een persoonlijke kennismaking. Ik kijk uit naar uw uitnodiging.

Met vriendelijke groet,

Adriaan van der Heuseveldt

Op zoek naar meer motivatiebrieven vrijwilligers ? klik hier

Advertentietip