Advertentietip
Een voorbeeld motivatiebrief kelner. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede kelner motivatiebrief te kunnen schrijven.

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief kelner

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

In uw vacature van [datum] gepubliceerd in de [naam krant of tijdschrift] verzoekt u mensen die geïnteresseerd zijn in de functie een motivatiebrief te schrijven. Aangezien ik al enige tijd op zoek ben naar een dergelijke functie die u te bieden heeft, heb ik besloten op deze oproep te reageren.

Ik heb nog geen directe ervaring als kelner, maar ik heb al wel veel ervaring in de horeca aangezien ik al acht jaar in de horeca werk in de bediening. Aangezien ik op zoek ben naar een nieuwe uitdaging, waarin ik verschillende vaardigheden bij kan leren heb ik besloten om op zoek te gaan naar een vacature als kelner.

Ik vind het erg leuk om het gasten naar hun zin te maken en de ideale avond of middag te bezorgen. Het is voor mij namelijk belangrijk dat mensen met een goed en tevreden gevoel naar huis toe gaan. Verder heb ik altijd graag in de bediening gewerkt en zou dus mijn vaardigheden verder willen ontwikkelen. Ik ben zeker bereid om verschillende cursussen te volgen, maar ik leer ook zeker heel snel in de praktijk. Ik ben servicegericht en vind het dan ook heel erg belangrijk dat de gasten de service krijgen die ze verdienen. Ook ben ik erg nauwkeurig en beschik ik over veel doorzettingsvermogen, twee eigenschappen die naar mijn idee perfect bij een kelner passen.

Graag zou ik mijn motivatie nader willen toelichten in een oriënterend gesprek waarin we de vacature nader kunnen bespreken.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

klik hier om 2 motivatiebrieven kelner te downloaden

Advertentietip