Een voorbeeld motivatiebrief administratief medewerker zorg. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede administratief medewerker zorg motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief administratief medewerker zorg

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Al enige tijd ben ik op zoek naar een vacature in de zorg, toen ik zag dat u op zoek was naar een administratief medewerker in de zorg zag ik dit als een buiten kans. Dit is dan ook de reden waarom ik al eerder contact met u heb opgenomen, waarna u mij verzocht om een motivatiebrief te sturen.
Al eerder heb ik in de zorg gewerkt receptionist tijdens het zwangerschapsverlof van een andere medewerker.

Helaas was het niet mogelijk om mij voor vast aan te nemen, waardoor ik weer genoodzaakt ben om verder te kijken. Het uitoefenen van deze functie is mij altijd goed bevallen.
Ik ben erg precies in mijn werk en doe er alles aan dat het niet mogelijk is om fouten te maken. Verder ben ik erg klantvriendelijk en bied ik mensen graag net een beetje extra hulp als dat nodig is. Ik heb erg veel doorzettingsvermogen en geef dus niet zomaar op. Als iets onmogelijk lijkt, doe ik er alles aan om ervoor te zorgen dat het juist niet onmogelijk is.

Verder ben ik erg flexibel en vind ik het niet erg om op zijn tijd over te moeten werken. Ook het feit dat ik erg gemotiveerd ben, zorgt ervoor dat ik extra goed mijn werk doe.

Als u nog meer informatie over mij wil hebben verwijs ik u naar het bijgevoegde CV. Ik hoop dat u aan de hand van deze brief mij uitnodigt voor een gesprek, waarin we samen kunnen kijken hoe de functie het beste ingekleed kan worden.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)
Klik hier om twee motivatiebrieven administratief medewerker zorg te downloaden

Klik hier voor de meest actuele vacatures in administratieve ondersteuning en zorg

Advertentietip