Een voorbeeld motivatiebrief gevelbouwer .Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede gevelbouwer motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief gevelbouwer

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

In het gesprek van [dag + datum] gaf u aan dat ik het beste een motivatiebrief kon schrijven om in aanmerking te komen voor de functie als gevelbouwer als u weer een medewerker zocht.

Graag zou ik voor deze functie in aanmerking willen komen, omdat ik zeer goede ervaringen heb met uw bedrijf. Enkele jaren geleden heb ik via een uitzendbureau aan u uitgeleend gezeten. Dit was me erg goed bevallen door de ontspannen werksfeer die er hangt en de gemotiveerde medewerkers.
Verschillende keren heb ik geprobeerd om bij u in dienst te komen, maar helaas tevergeefs. In het begin zat het uitzendbureau er tussen, waardoor het veel te duur werd. En later kwam ik helaas niet in aanmerking doordat de functie iedere keer al vervuld was.

Ik ben van mening dat ik geschikt ben voor uw bedrijf door mijn positieve werkhouding. Ik ben erg nauwkeurig in mijn werk en een harde werker. Ik vind het niet erg om af en toe wat extra te geven. Verder ben ik ook zeer flexibel en vind ik het niet erg om over te werken. Ook ben ik in bezit van een rijbewijs en auto, waardoor het geen enkel probleem is als de werkplek niet gelegen is in de buurt.

Graag zou ik de kans krijgen u ervan te overtuigen dat ik prima binnen uw bedrijf en team pas in een persoonlijk gesprek. Voor meer informatie over mijn werkverleden en papieren verzoek ik u mijn curriculum vitae te bekijken.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven gevelbouwer te downloaden

Advertentietip