Advertentietip
Een voorbeeld motivatiebrief stukadoor. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede stukadoor motivatiebrief te kunnen schrijven.

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief stukadoor

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Aan de hand van de vacature die u had geplaatst op uw site schrijf ik deze motivatiebrief in de hoop dat u mij uitnodigt voor een kennismakingsgesprek. De vacature sprak mij met name aan door de mogelijkheden die uw bedrijf heeft te bieden op het gebied van beginnende stukadoors.

Zojuist heb ik mijn mbo stukadoorsopleiding afgerond en ben ik op zoek naar een werkgever waar ik mijn kennis in de praktijk kan gaan brengen. Via uw site heb ik begrepen dat u graag in nieuw talent wil investeren en ik hoop dan ook dat u mij gaat zien als nieuw talent.
Tijdens mijn studie heb ik al bij verschillende bedrijven stage mogen lopen en hier heb ik dan ook mijn kennis in de praktijk mogen brengen. Ik heb dus, behalve kennis, ook wat praktijk ervaring op kunnen doen. Ik beschik behalve de papieren van de stukadoorsopleiding ook al over een VCA certificaat.

Ik ben erg flexibel en ik vind het dan ook niet erg om storingsdiensten, avonddiensten of weekenddiensten te moeten draaien. Ook wisselende werktijden vormen voor mij geen probleem. Verder ben ik erg leergierig en ik vind het dan ook erg leuk om nieuwe vaardigheden bij te leren.

Ik hoop dat ik uw interesse heb kunnen wekken door middel van deze brief. Graag zou ik dan ook deze motivatiebrief nader willen toelichten tijdens een persoonlijk gesprek. Indien u nog wat meer informatie wil over mijn opleiding en werkervaring, verzoek ik u mijn curriculum vitae te bekijken. Hier kunt u ook verschillende referenties terug vinden.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven stukadoor te downloaden

Advertentietip