Een voorbeeld motivatiebrief gehandicapten verzorgende. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede gehandicapten verzorgende motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief gehandicapten verzorgende

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via verschillende contactpersonen heb ik vernomen dat de functie gehandicapten verzorgende weer vrij is gekomen. Graag zou ik voor deze functie in aanmerking willen komen, ik hoop dan ook dat u mij deze kans wil geven.

Al eerder heb ik veel ervaring opgedaan tijdens mijn werk als gehandicapten verzorgende, maar doordat ik moest verhuizen moest ik deze baan helaas weer op zeggen. Ik heb altijd erg veel plezier beleefd aan deze baan, doordat het een erg dankbare baan is omdat je mensen die het nodig hebben zoveel helpt.

Ik ben van nature erg hulpvaardig en ik bied dan ook graag de mensen de hulp aan die ze nodig hebben, ik vind het ook niet erg om wat extra te doen voor deze mensen als ze daarmee geholpen zijn. Verder zijn mijn communicatievaardigheden goed ontwikkeld, tijdens mijn werk in deze branche heb ik veel ervaring op kunnen doen bij verschillende adressen waar ik heb gewerkt met deze bijzondere mensen.

Ook ben ik erg zelfstandig en besluitvaardig. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel, waardoor ik het erg belangrijk vind om ook werk af te leveren die van goede kwaliteit is. Als de cliënt ontevreden is over de diensten, ben ik het zelf ook en moet er iets aan gedaan worden.

Ik hoop dat u mij uitnodigt voor een nader kennismakingsgesprek, waarin ik mijn goed ontwikkelde vaardigheden nogmaals nader kan toelichten. Omtrent mijn arbeidsverleden moet ik u naar mijn curriculum vitae verwijzen waarbij ook een aantal referenties staan vermeld.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage:

Klik hier om 2 motivatiebrieven gehandicapten verzorgende te downloaden

Advertentietip