Een voorbeeld motivatiebrief calculator. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede calculator motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief calculator

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Tijdens ons persoonlijk gesprek gaf u aan dat het een enorm pluspunt was als ik een motivatiebrief zou schrijven, vandaar dat ik heb besloten deze brief op te stellen.
Op het moment ben ik nog werkzaam als calculator, maar helaas loopt mijn contract binnenkort af. Aangezien ik toch graag deze functie wil uit blijven oefenen, wil ik graag bij uw bedrijf de kans krijgen.

Hetgeen ik zo leuk vind aan het uitoefenen van deze functie is het maken van een kostenberekening en het analyseren hiervan. Ik vind het een leuke uitdaging om dit te doen en om er een advies over uit te brengen waar je als bedrijf zijnde ook wat aan hebt. Adviseren is namelijk iets dat ik graag doe en waar ik ook graag meer ervaring mee op zou doen.
Verder vind ik het leuk om met mensen te werken binnen een team en ervoor te zorgen dat ik een echte aanwinst ben voor het team. Dit doe ik door mijn werk zo goed mogelijk presteren, ik ben dan ook erg precies in mijn werk.

Verder zou ik graag de kans krijgen om binnen uw bedrijf te werken, de bedrijfswerkzaamheden spreken mij namelijk erg aan. Ook de mogelijkheid om verder door te groeien vind ik erg aanlokkelijk. Ik zou dan ook graag mezelf willen bewijzen in de hoop dat ik later ook door kan groeien en mezelf nog verder en beter ontwikkelen. Om ervoor te zorgen dat ik mezelf goed ontwikkel, volg ik ook verschillende cursussen in mijn vrije tijd. Ik vind het namelijk erg leuk om mijn kennis verder uit te breiden.

Ik hoop dat u aan de hand van deze brief net zo overtuigd ben van onze match als ik. Ik ben namelijk van mening dat ik degene ben die u zoekt en u degene bent waar ik al een tijd naar op zoek ben. Ik hoop dan ook dat u mij uitnodigt voor een verder gesprek, waarin ik nog het een en ander kan toelichten.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Advertentietip