Een voorbeeld motivatiebrief brandwacht . Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede brandwacht motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Rory de Loo Feenstraweg 2 5678 BD Amsterdam

Hulpdiensten Zaandam
Geversstraat 34 0987 FT Zaandam

Amsterdam, 12 december 2016

Betreft: motivatiebrief brandwacht

Geachte heer, mevrouw,

Graag zou ik middels deze brief willen aangeven dat ik bijzonder geïnteresseerd ben in de functie van brandwacht die u aanbiedt binnen uw onderneming. Ik wil dan ook het beste van mijzelf laten zien om u ervan te overtuigen dat ik de juiste persoon ben om deze vacature te gaan invullen in de toekomst.

Mijn naam is Rory de Loo, 25 jaar jong en geboren en getogen in Amsterdam. Na het vervallen van mijn baan als objectbeveiliger heb ik nog geen passende baan kunnen vinden die ook goed te combineren valt met mijn inzet voor de vrijwillige brandweer. Uw vacature biedt hier wel mogelijkheden toe en biedt daarnaast ook werkzaamheden die hier goed bij aansluiten. Ik voel dan ook een groot enthousiasme over deze vacature en zou deze met plezier invullen.

Ik kan niet zeggen dat ik al jaren ervaring heb als brandwacht, maar ik heb wel al het nodige meegemaakt bij de vrijwillige brandweer.
Ik weet precies waar de valkuilen liggen, evenals de aandachtspunten. Veiligheid voorop, maar met de ambitie om er alles uit te halen wat erin zit, soms letterlijk. Ik vind het belangrijk om mij in te zetten voor de medemens, op de meest uiteenlopende manieren, en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel om op terug te kunnen vallen.

Veiligheid, snelheid en vertrouwen zijn zaken die nodig zijn om als brandwacht op te kunnen treden en ik bezit deze kwaliteiten absoluut. Ik handel correct en binnen de kortst mogelijke tijd. Dit is belangrijk om de beste resultaten te behalen. Daarnaast functioneer ik uitstekend in teamverband en ben ik iemand waar anderen makkelijk op kunnen vertrouwen.

Ik ben ervan overtuigd dat ik een waardevolle toevoeging aan het team van uw onderneming ben. Ik zie dit als een unieke kans die ik graag met beide handen aangrijp om mezelf te ontwikkelen en meer te kunnen betekenen voor de maatschappij. Uiteraard hoop ik dat u mogelijkheden in mij ziet en mij de kans wilt geven om mijzelf verder te bewijzen tijdens een persoonlijk gesprek op uw locatie.

Met vriendelijke groet,

Rory de Loo 

Klik hier om 2 motivatiebrieven brandwacht te downloaden

Advertentietip