Advertentietip
Een voorbeeld motivatiebrief cateringmedewerker. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede cateringmedewerker motivatiebrief te kunnen schrijven.

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief cateringmedewerker

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Met deze motivatiebrief wil ik mijn belangstelling tonen voor de functie van cateringmedewerker binnen uw bedrijf. Ik zou graag voor deze functie in aanmerking willen komen, omdat uw bedrijf positief bekend staat in de regio. Daarbij heb ik waargenomen dat er veel ruimte is binnen uw bedrijf om door te groeien.

Onlangs heb ik mijn opleiding Horeca Catering Management/Facilitaire Dienstverlening succesvol afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij verschillende cateringbedrijven, wat mij erg goed is bevallen. Het werken op verschillende locaties, de veelzijdigheid van de functie en het in contact komen met allerlei gasten, zijn de dingen die ik met veel enthousiasme doe.

Ook heb ik werkervaring als kok, barmedewerker en receptionist. Bij de laatste twee functies heb ik mezelf weten te ontplooien op het gebied van klantvriendelijkheid en gastvrijheid. Daarnaast heb ik hier geleerd om stressbestendig te zijn en veel doorzettingsvermogen te hebben. Deze vaardigheden kwamen mij dan ook goed van pas tijdens mijn stages bij de cateringbedrijven en ik en van mening dat deze vaardigheden ook binnen uw bedrijf van pas zullen komen.

Naast passie voor catering, wil ik mezelf omschrijven als iemand die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Klantvriendelijk, enthousiast, representatief en ambitieus zijn dan ook de eigenschappen die op mij van toepassing zijn. Daarom ben ik ervan overtuigd dat ik een waardevolle bijdrage kan leveren aan uw bedrijf.

Hopelijk geeft deze brief voldoende aanleiding tot een persoonlijk gesprek, zodat ik mijn sollicitatie verder kan toelichten.

Graag verwijs ik u naar mijn cv voor verdere informatie over mijn opleiding en werkverleden.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven cateringmedewerker te downloaden

Advertentietip