Een voorbeeld motivatiebrief directiesecretaresse. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede directiesecretaresse motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Marie-Claire Bongers-Vos
Drossaardstraat 5
6621 JF Roosendaal

Administratiekantoor Het Bos
T.a.v. meneer Bos
Linzeboomstraat 195
7856 OP Roosendaal

Roosendaal, 13 april 2018

Onderwerp: Motivatiebrief directiesecretaresse

Geachte heer Bos,

Op de website van Indeed las ik uw advertentie waarin u op zoek bent naar een ervaren directiesecretaresse. Gezien mijn opleiding en werkervaring meen ik voor deze functie in aanmerking te komen.

Momenteel ben ik werkzaam als afdelingssecretaresse bij de lokale overheid. In deze functie vervang ik regelmatig de secretaresse van het Managementteam wanneer zij verlof heeft. De werkzaamheden van een directiesecretaresse zijn mij op het lijf geschreven en ik zou dan ook graag een volgende stap in mijn carrière maken.

Ik wist van jongs af aan dat ik secretaresse wilde worden en heb de opleiding daarvoor dan ook met veel plezier gevolgd. Alle aspecten van het vak van secretaresse spraken mij direct aan. Na het afronden van mijn opleiding kon ik gelukkig ook direct aan de slag als secretaresse. Door mijn werk bij de overheid ben ik bekend met de regels die gelden als het gaat om discretie, geheimhouding van vertrouwelijke informatie en de juiste omgangsvormen met overheidsvertegenwoordigers. Ik heb ruime ervaring met het notuleren van complexe vergaderingen en het organiseren van grotere bijeenkomsten.

In mijn werk ben ik altijd accuraat, discreet op de achtergrond aanwezig en zelfstandig. Ik kan zelfstandig functioneren en de juiste prioriteiten stellen. Daarnaast besef ik als geen ander dat ik als directiesecretaresse fungeer als het visitekaartje van de organisatie en wat er in dat kader van mij verwacht wordt. Wanneer u mij in dienst neemt haalt u een betrouwbare, hardwerkende en enthousiaste secretaresse in huis die van haar vak houdt en dat met hart en ziel uitvoert.

Ik dien bij mijn huidige werkgever rekening te houden met een opzegtermijn van een maand. Maar omdat ik nog vakantiedagen heb kan ik wellicht al eerder opzeggen. Ik ben fulltime beschikbaar en heb geen voorkeur voor het indelen van mijn uren. Indien nodig kan ik hier flexibel mee omgaan. Ik beschik over eigen vervoer.

Ik hoop dat mijn motivatie voor u voldoende aanleiding is om mij uit te nodigen voor een nadere kennismaking.

Met vriendelijke groet,
Marie-Claire Bongers-Vos

 

Zoek u een motivatiebrief juridisch-secretaresse?

Advertentietip