Advertentietip
Een voorbeeld motivatiebrief voeger. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede voeger motivatiebrief te kunnen schrijven.

Hans de Bakker
Julianalaan 12
12599 KK Harmelen
Tel 03458-559688

Bouwbedrijf de Klok
Perenboomstraat 12
15488 KK Utrecht

Harmelen, 12 maart 2021

Betreft: motivatiebrief voeger

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Graag zou ik in aanmerking willen komen als voeger bij uw bedrijf, omdat de werkzaamheden me erg aanspreken. Al eerder heb ik uitgeleend gezeten bij uw bedrijf en zodoende heb ik al kennis gemaakt met uw bedrijfscultuur.

Zelf heb ik al enige ervaring als voeger, door de stages die ik heb doorlopen tijdens mijn opleiding. Deze heb ik altijd met veel succes en plezier afgerond. Na mijn opleiding ben ik gaan werken voor verschillende uitzendbureaus en daar ben ik ook in contact gekomen met verschillende bedrijven. Uw bedrijf sprak mij het meeste aan en daarom zou ik ook graag in aanmerking komen, zodra er weer een vacature vrij komt.

Ik heb ervaring met voegen en voegenhakken bij nieuwbouwprojecten, maar ook bij restauratie werkzaamheden. Mijn voorkeur gaat uit naar nieuwbouwprojecten, omdat ik het leuk vind om iets nieuws op te bouwen. Maar ook het opknappen van voegwerk vind ik erg leuk.
Ik ben erg precies in mijn werk en wil dan ook geen halfwerk afleveren. Ik ga net zo lang door totdat ik zelf tevreden ben met het resultaat. Verder is het werken in de avonduren of in het weekend voor mij geen enkel probleem. Ook kan ik ingezet worden op projecten die wat verder van huis zijn, aangezien ik ook beschik over een auto en een autorijbewijs.

Aangezien ik van menig ben dat wij beiden iets voor mekaar kunnen betekenen, hoop ik dat u mij uitnodigt voor een persoonlijk gesprek waarbij we de mogelijkheden bespreken.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven voeger te downloaden

Advertentietip