Een voorbeeld motivatiebrief productiemedewerker. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede productiemedewerker motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief productiemedewerker

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via kennissen heb ik vernomen dat u op zoek bent naar een productiemedewerker. Ik zou graag voor deze functie in aanmerking willen komen, vandaar dat ik deze motivatiebrief schrijf.

Bij verschillende bedrijven heb ik al eerder als productiemedewerker gewerkt, waardoor ik ook veel nuttige kennis en ervaring heb met betrekking tot deze functie. De functie is me altijd goed bevallen en ik zou me graag verder willen ontwikkelen binnen deze functie. Uw bedrijf leent zich in mijn ogen daar perfect voor en met mijn kennis en ervaring zie ik ook mogelijkheden om een aanwinst te zijn voor uw bedrijf.

De functie productiemedewerker binnen uw bedrijf die vrij komt spreekt mij met name aan door het afwisselende werk en de verantwoordelijkheid die je krijgt. Ik vind het belangrijk om afwisselend werk te hebben zodat geen één dag hetzelfde is. Verder vind ik dit belangrijk omdat je op deze manier vaak veel nieuwe vaardigheden bij leert. Ik vind het leuk om mezelf verder te ontplooien.
Verder ben ik erg klantgericht, ik vind het belangrijk om de klant tevreden te stellen. De klant staat bij mij dan ook op nummer één. Ik ga net zolang door tot de klant tevreden is met het resultaat.

Ik hoop dat door middel van deze brief uw interesse voor mij is gewekt en u me uitnodigt voor een gesprek waarin we kunnen onderzoeken wat we voor mekaar kunnen betekenen. Voor verder informatie of referenties verwijs ik u naar mijn bijgevoegde curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven productiemedewerker te downloaden

Advertentietip