Een voorbeeld motivatiebrief interieurverzorger. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede interieurverzorger motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Marijke Snips Boerslaan 18 2345 JK Amsterdam

De Groot Schoonmaakservices
Steenmanstraat 15 PK Zaandam

Amsterdam, 12 december 2016

Betreft: motivatiebrief interieurverzorger

Geachte heer, mevrouw,

Met het schrijven van deze sollicitatie- en motivatiebrief hoop ik voldoende overtuigend te zijn voor u om mij eens uit te nodigen voor een nadere kennismaking. Ik ben zeker van het feit dat ik een goede aanvulling op uw team zou zijn als interieurverzorger.

Mijn naam is Marijke Snips, ik ben 48 jaar en ik woon met mijn man in het centrum van Amsterdam. Een kleine dertig jaar lang heb ik mijn leven met liefde aangepast om er voor mijn drie kinderen te kunnen zijn wanneer zij uit school kwamen. Ik heb parttime als interieurverzorger gewerkt terwijl zij op school zaten, maar zorgde er ook altijd voor dat ik weer thuis was wanneer zij uit school kwamen. Nu zijn mijn kinderen allemaal de deur uit en mijn man werkt nog fulltime, waardoor ik de sterke behoefte voel om ook weer aan de slag te gaan.

Na mijn opleiding heb ik fulltime als interieurverzorger gewerkt tot aan mijn eerste zwangerschap. Ik voerde het werk met veel plezier uit en werd dagelijks ingezet op andere projecten, van scholen en gemeentehuizen in de regio tot particulieren met een behoefte aan schoonmaakhulp. Ik heb deze periode als zeer aangenaam ervaren, maar had van tevoren wel al besloten dat ik er voor mijn kinderen wilde zijn wanneer deze er zouden komen. Hier heb ik mij aan gehouden. Nu ik weer hele dagen alleen thuis zit voel ik dat ik verlang naar de werksfeer die ik in die jaren toch wel gemist heb.

Ik denk dat ik de juiste kandidaat voor uw vacature ben, omdat ik al meerdere jaren ervaring heb op diverse projecten binnen de schoonmaakbranche. Ik voer het werk snel en effectief uit, steek mijn handen goed uit de mouwen en draai mijn hand niet om voor de zwaardere werkzaamheden. Uiteraard sta ik open voor nieuwe ervaringen en ben ik bereid om zaken bij te leren wanneer dit van mij wordt verwacht.

Ik hoop dat ik eens bij u langs mag komen voor een nadere kennismaking. Ik kijk uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Marijke Snips  

Klik hier om 2 motivatiebrieven interieurverzorger te downloaden

Advertentietip