Een voorbeeld motivatiebrief juridisch secretaresse.Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede juridisch secretaresse motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief juridisch secretaresse

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via kennissen heb ik vernomen dat u op zoek bent naar een parttime juridisch secretaresse. Graag zou ik voor deze functie in aanmerking omdat ik graag de kans zou krijgen om mijn juridische kennis in de praktijk te brengen en verder uit te breiden. Ik hoop dan ook dat ik uw interesse kan wekken door middel van deze sollicitatiebrief.

Op het moment ben ik bezig met de afstudeerscriptie van mijn hbo-rechten opleiding. Graag zou ik het schrijven van de afstudeerscriptie willen combineren met een baan in het juridische werkveld. Ik hoop dan ook dat u mij die kans geeft.
Tijdens deze opleiding heb ik al verschillende keren stage gelopen bij bestuursorganen en de rechtbank. Ik heb beiden stages goed afgerond, maar ik heb wel ontdekt dat ik het fijn vind om niet 100% juridisch bezig te zijn. Om deze reden lijkt mij de functie juridisch secretaresse de perfecte baan voor mij.

Als ik mezelf zou moeten omschrijven, omschrijf ik mezelf als iemand die leergierig is, van uitdaging houdt en erg precies is in het werk. Ik vind het erg belangrijk om werk af te leveren dat van een goede kwaliteit is. Doordat ik hier veel belang aan hecht, heb ik vaak moeite om werk mijn werk af te geven als ik er zelf niet 100% procent tevreden over ben. Ik hoop dat ik binnen uw bedrijf de kans krijg om hier beter mee om te leren gaan.

Indien ik uw interesse heb kunnen wekken, verzoek ik u vriendelijk om contact met mij op te nemen, zodat we de mogelijkheden verder kunnen bespreken in een persoonlijk gesprek. Voor meer informatie over mijn arbeidsverleden verwijs ik u naar mijn bijgevoegde curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven juridisch secretaresse te downloaden

Advertentietip