Advertentietip
Een voorbeeld motivatiebrief nachtportier. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede nachtportier motivatiebrief te kunnen schrijven.

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief nachtportier

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Al enige tijd ben ik op zoek naar een passende functie als nachtportier, tot op heden heb ik deze helaas niet kunnen vinden. Aangezien ik uw vacature afgelopen week tegen ben kwam, heb ik besloten een motivatiebrief te schrijven in de hoop uw interesse te wekken.

Ik ben zeer geschikt voor deze functie door de beveiligingspapieren die ik in mijn bezit heb. Door het behalen van deze papieren ben ik goed in staat ervoor te zorgen dat de omgeving veilig is vor de gasten. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, weet ik precies hoe ik het beste kan handelen. Verder heb ik door de jaren heen veel praktijkervaring op kunnen doen bij mijn vorige werkgever. Wegens bezuinigen waren ze helaas genoodzaakt me te ontslaan.

Ik ben met name geschikt voor deze functie door mijn gastvriendelijkheid. Ik vind het belangrijk om gasten zo goed mogelijk te woord te staan en te helpen als dat mogelijk is. Ik hecht er veel waarde aan als gasten met een goed gevoel naar huis toe gaan.
Verder heb ik ook veel ervaring als receptioniste, aangezien ik dat al enkele jaren heb uitgeoefend. Het in- en uitchecken van gasten, het afrekenen en de gaste begeleiden naar hun kamer vormen voor mij dan ook geen enkel probleem. Verder vind ik het uitoefenen van andere nevenactiviteiten geen enkel probleem.

Ik hoop dat ik door middel van deze motivatiebrief uw interesse heb opgewekt en u me uitnodigt voor een persoonlijk gesprek. Voor meer informatie over mijn arbeidsverleden verwijs ik u naar mijn curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven nachtportier te downloaden

Advertentietip