Een voorbeeld motivatiebrief orderpicker. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede orderpicker motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief orderpicker

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Al enige tijd ben ik op zoek naar een baan als orderpicker. Het is mij opgevallen dat uw bedrijf regelmatig vacatures heeft en daarom heb ik besloten een motivatiebrief te schrijven voor de functie van orderpicker.

Graag zou ik bij uw bedrijf in dienst willen als orderpicker, omdat ik graag een aanvulling wil vorm voor uw bedrijf. De bedrijfsactiviteiten spreken mij namelijk erg aan en ik zou daar dan ook een onderdeel van willen zijn.
Ik ben van mening dat ik geschikt ben als orderpicker bij uw bedrijf door mijn eerdere ervaring als orderpicker. Bij verschillende bedrijven heb ik al ervaring op kunnen tijden, doordat ik vaak in de zomer als vervanger ben ingehuurd.

Het werk als orderpicker heeft mij altijd erg aangesproken, doordat je veel moet samen werken met andere mensen. Verder krijg ik veel voldoening van het harde werk, omdat ik dan aan het eind van de dag weet dat ik veel heb toegevoegd aan het bedrijf en ik een echte aanvulling ben. Ik vind het erg belangrijk om goed te presteren, als ik het idee heb dat ik onder de maat presteer doe ik er alles aan om ervoor te zorgen dat ik weer boven de maat ga presteren. Ook ben ik erg flexibel en vind ik het geen probleem om buiten de regulieren werktijden te werken.

Ik hoop dat ik u door middel van deze brief heb kunnen overtuigen om mijn uit te nodigen in een nader gesprek. Voor meer informatie over mijn arbeidsverleden en referenties verwijs ik u naar mijn bijgevoegde curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

klik hier om 2 motivatiebrieven orderpicker te downloaden

Advertentietip