Een voorbeeld motivatiebrief Alfahulp in de zorg. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede Alfahulp in de motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sanne de Groen Hazelhoff 88 7654 TV Harlingen

Pastor Zuiderhof Zorg en Welzijn
Dhaliaweg 901 7655 PW Harlingen

Harlingen, 18 januari 2021

Betreft: motivatie Alfahulp

Geachte heer, mevrouw,

Hierbij voeg ik mijn motivatiebrief bij mijn sollicitatiebrief om u te overtuigen dat ik een fijne kracht ben voor Pastor Zuiderhof Zorg en Welzijn.

Mijn naam is Sanne de Groen en ik ben 39 jaar oud. Ik ben gelukkig getrouwd met Arno en samen hebben we drie dochters van 17, 16 en 13 jaar jong. In mijn jongere jaren ben ik actief geweest als alfahulp binnen uw organisatie. Ik begon bij uw organisatie op 17-jarige leeftijd en ben gebleven tot mijn eerste zwangerschap. Nu mijn kinderen niet meer tussen de middag thuis komen voor een lunch samen wil ik graag weer aan de slag.

Na de middelbare school heb ik drie maanden bij de plaatselijke supermarkt gewerkt, maar dit bleek al snel geen baantje voor mij te zijn. Ik wilde meer voor mensen doen en zo kwam ik uiteindelijk als jong meisje bij Pastor Zuiderhof Zorg en Welzijn terecht, waar ik heel fijn ben ingewerkt en al snel zelfstandig aan de slag kon bij de mensen thuis. Tot aan mijn eerste zwangerschap heb ik dit werk met veel plezier en enthousiasme uitgevoerd. Ik merk nu dat ik graag weer iets wil gaan betekenen, nu mijn kinderen hele dagen op school zitten.

Uw vacature Alfahulp spreekt mij vooral aan, omdat ik al de nodige ervaring heb binnen uw organisatie. Mijn tijd bij Pastor Zuiderhof Zorg en Welzijn heb ik ervaren als een warme, gezellige en mooie tijd waar ik nog regelmatig aan terugdenk. Ik denk dat ik een goede kandidaat voor de vacature ben, omdat ik goed bekend ben met het werk. Daarnaast sta ik bekend als een sociaal persoon die zich makkelijk aanpast aan iedere situatie en elk individu. Ik werk snel, zorgvuldig en met veel vriendelijkheid naar alle cliënten toe.

Graag zou ik eens bij u langskomen om mijn sollicitatie nader toe te lichten en mijn motivaties met u door te nemen. Ik kijk uit naar een uitnodiging voor een nadere kennismaking.

Met vriendelijke groet,

Sanne de Groen

Meer motivatiebrieven

Advertentietip