Een voorbeeld motivatiebrief optometrist . Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede optometrist motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Karin Baauw Kerkstraat 14 1224 WQ Amsterdam

Dijkman Optometrie
Stationsweg 3564 AA Amsterdam

Amsterdam, 1 februari 2018

Betreft: motivatiebrief optometrist

Geachte heer, mevrouw,

Doormiddel van deze motivatiebrief wil ik u laten weten dat ik graag in aanmerking wilt komen voor de functie optometrist bij uw bedrijf.

Ik zal mij eerst kort voorstellen. Mijn naam is Karin Baauw, ik ben 24 jaar en woonachtig in Amsterdam.
Momenteel ben ik werkzaam als opticien bij Brugman Brillen in Zaandam.
Ik heb het hier goed naar mijn zin, maar ik wil toch meer doen op het gebied waar ik voor gestudeerd heb, namelijk in de optometrie.

Ik heb de Hbo-opleiding Optometrie gevolgd aan de universiteit in Amsterdam. Na deze opleiding ben ik hard op zoek gegaan naar een baan als optometrist, maar dit bleek niet eenvoudig. Uiteraard wilde ik ook niet werkloos blijven, waardoor ik ervoor heb gekozen om bij een opticien te gaan werken. Dit werk bevalt mij uitstekend, maar ik ben toch altijd uit blijven kijken naar een baan die beter aansluit bij mijn opleiding. Daarom werd ik ook direct enthousiast bij het zien van uw vacature.

In uw website geeft u aan dat u zoekt naar een enthousiaste, jonge en ambitieuze optometrist. Ik denk dat deze beschrijving perfect bij mij past. Het voelt dan ook alsof de advertentie voor mij geschreven is, en dat gebeurt mij zeker niet snel. Op basis van uw vacature denk ik dat ik werkelijk geknipt ben voor de functie.

Als opticien heb ik natuurlijk meer ervaring op kunnen doen in het vak. Als optometrist heb ik uitsluitend praktijkervaring door de stageadressen die ik heb gehad. Binnen mijn opleiding heb ik in totaal ruim een jaar aan stages gelopen, bij twee verschillende ondernemingen. Beide ondernemingen zijn bereid om op te treden als referentie, indien u dit nodig acht.

Ik zou graag eens langs komen op uw locatie voor een nadere kennismaking en een gericht sollicitatiegesprek.
Uiteraard hoop ik dat u mij de uitdaging wil bieden die ik zoek.

Met vriendelijke groet,

Karin Baauw 

Klik hier om 2 motivatiebrieven optometrist te downloaden

Advertentietip