Advertenties
Een voorbeeld motivatiebrief opticien. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede opticienmotivatiebrief te kunnen schrijven.

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief opticien

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

In de krant van [datum] heb ik gelezen dat u op zoek bent naar een opticien met een mbo-diploma. Aan de hand van deze vacature heb ik besloten mijn interesse door middel van een motivatiebrief te laten blijken.

Enkele jaren geleden heb ik mijn mbo opleiding tot opticien afgerond, daarna ben ik gaan werken bij verschillende werkgevers via een uitzendbureau. Hierdoor heb ik veel ervaring op kunnen doen in het werkveld en mij verder in de praktijk kunnen ontwikkelen.
Aangezien ik nu wel toe ben aan een vaste baan heb ik zeker interesse in de vacature die u in de krant had geplaatst. Verder heeft u aangegeven dat er mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen bij uw bedrijf, daar wil ik graag gebruik van maken.

Het werken op koopavonden of in het weekend vormt voor mij geen enkel probleem en ik biedt mezelf hier dan ook graag voor aan. Verder ben ik erg nauwkeurig in mijn werk en erg klantgericht. Ik neem graag de tijd voor mijn klanten om de juiste bril aan te meten en een oplossing te zoeken voor de klachten die ze hebben. Verder heb ik veel verantwoordelijkheidsgevoel en begeleid ik graag opticiens in opleiding en breng ik mijn kennis van dit vak over.

Graag zou ik mijn motivatie verder in een persoonlijk gesprek willen toelichten, ik hoop dan ook dat u me aan de hand van deze brief uit zal nodigen. Voor verdere informatie verwijs ik u naar mijn curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Advertentietip