Een voorbeeld motivatiebrief opticien. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede opticien motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Jan van der Akker
Akkerwinde 45
4598 KL Lopikerkapel
Tel: 0659589857

Opticien De rode bril
T.a.v. Dhr Berkel
Kerkstraat 78
1259 KL IJsselstein

Lopikerkapel, 15 Maart 2020

Betreft: motivatiebrief opticien

Geachte heer Berkel,

Via kennissen heb ik vernomen dat u tot op heden nog op zoek bent naar een opticien met ervaring. Graag zou ik voor deze functie in aanmerking komen en dus heb ik besloten een motivatiebrief te schrijven in de hoop dat u mij uitnodigt voor een kennismakingsgesprek.

Al eerder heb ik veel ervaring opgedaan als opticien bij verschillende bedrijven, helaas was het bij het laatste bedrijf waar ik heb gewerkt niet mogelijk om de tijdelijke baan om te zetten tot een vast contract.

Tot nu toe heb ik altijd veel plezier beleeft aan het uitoefenen van deze functie en daarom zou ik ook graag verder willen in deze functie. Hetgeen wat mij met name aanspreekt als opticien is het contact met klanten dat je hebt. Ik kan veel voldoening vinden in het zoeken van de beste oplossing voor de klant. Ik vind het dan ook erg belangrijk dat de klant met een goed gevoel naar huis toe gaat en doe er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat de klant goed geholpen wordt.

Verder ben ik zeer ambitieus en vind ik het leuk om meer bij te leren, zodat ik deze functie nog beter kan uitoefenen. Ook ben ik erg flexibel en is het voor mij geen probleem om in de avond of de weekenden te werken.

Ik hoop dat ik door middel van deze brief u ervan heb kunnen overtuigen om mij uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek. Als u nog wat meer informatie wil over mijn arbeidsverleden verwijs ik u naar mijn bijgevoegde curriculum vitae. Hier kunt u ook referenties vinden van andere werkgevers.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

Jan van der Akker

Bijlage: CV

Hoe begin je een motivatiebrief? klik hier

Advertentietip