Advertentietip
Een voorbeeld motivatiebrief elektricien.Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede elektricien motivatiebrief te kunnen schrijven.

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief elektricien

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Op uw website las ik dat u zoekt naar elektricien. Door middel van deze brief wil ik mijn interesse tonen voor deze functie.
Op dit moment ben ik al acht jaar werkzaam bij bedrijf [vul hier de naam van het bedrijf in]. Voornamelijk zorg ik met een collega voor de verlichting op beurzen. Samen met hem bekijk ik de wensen van de klant aan de hand van (ingewikkelde) tekeningen waarbij ik vooraf een stroomplan opstel. Op een evenement worden aan de hand van de tekeningen de kabels geplaatst die zoveel mogelijk uit het zicht worden weggewerkt waarna de lampen worden uitgetest.

De reden dat ik bij uw bedrijf solliciteer, is omdat uw bedrijf niet alleen opstaat voor opdrachtgevers voor evenementen, maar ook uit allerlei andere sectoren. Het lijkt mij dan ook uitdagend om te switchen van het uitvoeren van zware utiliteitsprojecten naar lichte werkzaamheden aan een woonhuis. Op deze manier zou ik mezelf ook zo goed mogelijk willen ontwikkelen zodat ik deskundig kan zijn op allerlei gebieden.

Van mezelf kan ik zeggen dat ik erg nauwkeurig te werk ga. Kwaliteit is immers van groot belang. Tijdens mijn werkzaamheden heb ik vooral gewerkt met een collega, maar zelfstandig werken gaat mij ook goed af. Ik ben erg flexibel, wisselende tijden is voor mij geen probleem. Ook en ik bereid om in de avonden en weekenden te werken.

Voor verdere informatie wil ik u verwijzen naar mijn cv. Hopelijk krijg ik de kans om mijn sollicitatie mondeling toe te lichten in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

klik hier om 2 motivatiebrieven elektricien te downloaden

Advertentietip