Een voorbeeld motivatiebrief bedrijfsleider. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede bedrijfsleider motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief bedrijfsleider

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via kennissen heb ik vernomen dat u binnenkort weer op zoek zult gaan naar een bedrijfsleider. Aangezien ik erg enthousiast ben over uw bedrijf en de vacature heb ik besloten om zo vrij te zijn om een motivatiebrief te schrijven.
Al eerder heb ik een poging gewaagd, maar helaas was mijn sollicitatiebrief aan de late kant waardoor de vacature al vervuld was. Ik ben nog steeds erg gemotiveerd om deze functie met succes te vervullen en ik hoop dat u mij hiertoe de kans geeft.

Ik ben een bedrijfsleider met veel ervaring doordat ik al bij veel verschillende bedrijven heb gewerkt. Bij mijn huidige werkgever is het helaas niet mogelijk om me verder te ontwikkelen en dus heb ik besloten om verder te kijken bij een bedrijf waar dat wel mogelijk is. Uw bedrijf sluit perfect aan bij mijn behoeften.
Buiten het feit dat uw bedrijf een mooie aanvulling voor mijn vorm, ben ik ook een goede aanvulling voor het bedrijf. Door mijn jarenlange ervaring in leidinggevende functies weet ik precies wat het inhoudt om leiding te geven. Graag motiveer ik andere werknemers om zich verder te ontwikkelen. Ik ben spreek mensen er dan ook regelmatig erop aan als ze het niet goed doen, zodat ze de kans hebben om het beter te doen. Ook vind ik het belangrijk om mensen op zijn tijd een compliment te geven, zodat het ook weten wanneer ze iets wel goed doen.

Ik hoop dat ik u ook kan motiveren mij uit te nodigen voor een gesprek, waarin we kunnen vaststellen wat we voor mekaar kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

klik hier om 2 motivatiebrief bedrijfsleider te downloaden
Klik hier voor de meest actuele vacatures

Advertentietip