Advertentietip
Een voorbeeld motivatiebrief bakker. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede bakker motivatiebrief te kunnen schrijven.

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief bakker

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via een kennis heb ik vernomen dat u nog op zoek bent naar een bakker. Graag zou ik voor deze functie in aanmerking komen en dus heb ik besloten mijn motivatie via deze brief te benadrukken in de hoop te worden uitgenodigd in een persoonlijk gesprek.

Drie jaar geleden heb ik met succes mijn bakkersopleiding afgerond. Via een uitzendbureau heb ik verschillende tijdelijke vacatures vervuld als bakker, maar nu ben ik wel toe aan meer vastigheid. Vandaar dat ik ook bij uw bedrijf solliciteer in de hoop te worden aangenomen.

Ik ben erg leergierig en ik vind het dan ook erg leuk om nieuwe kennis en vaardigheden te leren. Ik vind het dan ook niet erg om verschillende cursussen te volgen om mijn kennis verder uit te breiden. Verder ben ik erg flexibel, ik vind het niet erg om wisselde uren, in het weekend of in de avonden te werken.

Ik ben van mening dat ik een goede aanvulling zou zijn voor je huidige team, door mijn doorzettingsvermogen. Ik vind het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan en de beste oplossing hiervoor te vinden. Ook ben ik erg betrouwbaar, doordat ik doe wat ik. Ik vind het belangrijk dat collega’s op mij kunnen bouwen en doe er dan ook alles aan om mijn woord na te komen.

Ik hoop mijn motivatie verder uit te kunnen drukken in een persoonlijk gesprek. Mocht u nog wat meer informatie over mij willen hebben verwijs ik u naar de bijgevoegde curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

 

Advertentietip