Een voorbeeld motivatiebrief verkoper. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede verkoper motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief verkoper

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Naar aanleiding van ons persoonlijk gesprek schrijf ik u deze motivatiebrief om nogmaals mijn motivatie voor de functie verkoper uiteen te zetten. Ik hoop dan ook dat u mij de kans geeft om mijn kennis en ervaring rondom de verkoop ook verder uit te breiden.

Ik werk al enige jaren als verkoper en dat is me altijd goed bevallen. Ik vind leuk om met verschillende individuen te maken krijgen en ze te overtuigen van de producten die ik verkoop. Om mensen te overtuigen van de producten die ik verkoop gebruik ik verschillende technieken die ik tijdens verschillende cursussen heb geleerd. Verder ben ik erg resultaatgericht en ik vind het dan ook belangrijk dat ik uiteindelijk mijn producten ook verkoop. Ik doe hier van alles aan.

Buiten het feit dat de producten verkocht moeten worden, vind ik het ook belangrijk dat de consument tevreden is met de producten en de service. Als ik niet achter mijn product sta, ga ik het ook niet verkopen.
Verder spreekt mij deze functie aan door de mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf. Ik vind het erg leuk om te leren en sta er dan ook zeker voor open om verschillende cursussen te volgen om mijn kennis verder uit te breiden.

Voor meer informatie over mijn verleden verwijs ik u naar mijn bijgevoegde curriculum vitae.
Hier kunt u ook verschillende positieve referenties vinden.

Ik hoop dat ik door middel van deze brief uw interesse heb kunnen wekken en u me uitnodigt voor een nader gesprek.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven verkoper te downloaden

Advertentietip