Een voorbeeld motivatiebrief vuilnisman . Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede vuilnisman te kunnen schrijven.

Advertentietip

Danny van der Akker
Kerklaan 12
9876 BB Bunschoten

Gemeentewerken Utrecht
Kloosterpak 58
1569 KK Utrecht

Bunschoten, 18 januari 2021

Betreft: motivatie vuilnisman

Geachte heer, mevrouw,

Middels deze motivatiebrief wil ik iets meer van mijzelf laten zien en hoop ik u te overtuigen dat ik de juiste kandidaat ben voor de functie van vuilnisman bij uw organisatie.

Ik ben Danny van der Akker en ik woon op korte afstand van uw locatie, in een mooie studio in het centrum van Bunschoten. Een half jaar geleden heb ik mijn ouderlijk huis verlaten en ben ik gaan klussen in deze studio om het helemaal mijn eigen plek te maken. Dit is goed gelukt en ik woon er met veel plezier. In de weekenden verblijft mijn vriendin bij mij en de zaterdagavonden worden altijd gevuld met leuke uitjes met vrienden en collega’s.

De laatste jaren heb ik mij, na het afronden van de opleiding MBO Allround Medewerker Afvalbeheer, nuttig gemaakt als schoonmaakmedewerker bij een plaatselijk schoonmaakbedrijf. Ik doe dit werk zeker niet met tegenzin, maar ik merk wel dat de wil om iets anders te doen steeds sterker wordt. Mijn oom nam mij in schoolvakanties vaak mee op de rit, waarbij ik mocht helpen de werkzaamheden uit te voeren. Het werk zorgde ervoor dat ik mij een echt stoere jongen voelde, ondanks dat ik pas een jaar of 8 oud was. Ik wist hierdoor al heel jong dat ik uiteindelijk ook op de vuilniswagen wilde gaan werken.
Toen uw vacature ineens op mijn deurmat lag voelde het alsof ik een lot uit de loterij had gewonnen. Dit geeft aan hoe enthousiast ik ben om aan de slag te gaan.

Ik denk dat ik een goede kandidaat voor de functie ben, omdat ik niets liever wil dan op de vuilniswagen rijden. Ik werk hard en ben fysiek sterk, mijn gezondheid en conditie zijn uitstekend en ik werk goed op zelfstandige basis. Daarnaast ben ik een fijne collega waar iedereen op kan vertrouwen.

Ik kijk uit naar een persoonlijk gesprek op uw locatie, zodat ik nog meer van mijzelf kan laten zien en u kan overtuigen dat ik de ideale kandidaat voor deze functie ben.

Met vriendelijke groet,

Danny van der Akker
Bijlage CV 

Op zoek naar meer tips hoe u een motivatiebrief moet schrijven? klik hier

Advertentietip