Een voorbeeld motivatiebrief assistent ploegleider . Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede assistent ploegleider motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Faye de Zwart Koninginneweg 23 4567 FG Amsterdam

Beckland Voedingsmiddelen
Havenstraat 22 7890 BC Amstelveen

Amsterdam, 12 december 2016

Betreft: motivatiebrief assistent ploegleider

Geachte heer, mevrouw,

Middels dit schrijven hoop ik u ervan te kunnen overtuigen dat ik de juiste persoon ben om uw openstaande vacature in te vullen als uw nieuwe assistent ploegleider.

Mijn naam is Faye de Zwart, ik ben 31 jaar en ik woon in de hoofdstad met mijn man en dochter. De afgelopen jaren heb ik diverse cursussen gevolgd om steeds beter te worden in mijn vak in de voedingsmiddelenindustrie. Zo heb ik onder meer HACCP voedsel hygiëne behaald. Hierdoor heb ik mij bij mijn huidige werkgever kunnen opwerken van allround medewerker naar assistent ploegleider en vervolgens naar ploegleider. Ik heb dan ook door de jaren heen veel geleerd en heb mijzelf verder kunnen ontwikkelen om steeds meer te bereiken. Ik ben dan ook een ambitieus persoon die graag door blijft groeien.

Ik werk goed samen en ik denk dat dit de basis is om een goede assistent ploegleider te zijn. Het is mijns inziens nodig om optimaal samen te werken met zowel de ploeg als de ploegleider, zodat er passend en effectief kan worden opgetreden als schakel tussen deze twee partijen. Hier zet ik mij graag voor in.

Mijn huidige werkgever heeft mij alle gelegenheid geboden om opleidingen en cursussen te volgen, zodat ik mijzelf kon bewijzen binnen nieuwe functies. Helaas gaat deze functie nu verloren en kan ik enkel als allround medewerker binnen de organisatie blijven. Dit is een grote stap terug en hier ben ik niet toe bereid. Ik hoop dan ook om voor die tijd een andere functie te kunnen vinden die beter bij mij past en de functie die u aanbiedt past hier goed bij.

Ik ben ervan overtuigd dat ik een uitstekende aanvulling zou zijn op uw team en een goede rechterhand van de ploegleider. Mijn ervaringen zorgen ervoor dat ik niet veel zal hoeven bijleren, al ben ik hier uiteraard wel toe bereid. Ik hoop dat u mij de kans wilt geven om mijzelf te bewijzen binnen uw onderneming.

Met vriendelijke groet,

Faye de Zwart 

Klik hier om 2 Motivatiebrieven assistent ploegleider te downloaden

Klik hier voor de meest actuele vacatures

Advertentietip